Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
двете едновременно както се вижда са невъзможни в БГ!!!

е тва беше ултра-тъпанарско изказване!повечето добри български барабанисти са с музикално образование,много от тях са го получили в България(и някои от тях чак след това следват в чужбина)ето аз например нямам музикално образование и не мога да свиря,тъй че bonzo:дерзай ама недей да имаш свръх-очаквания за да не се разочароваш :huh:

Катско вятър и магла веднага пример Христо Иоцов добър барабанист има муз.образование от консерваториата, даже инструментален факултет е завършил.Резултат коато сие взимал дипломата изобщто не е имал и представа от свирене на комплект.

както и тои самия многократно публи4но е заявявал!!!

Пове4ето барабанисти в БГ независимо от това дали са тръгнали да вземат муз.образование или си пиат бирата нау4ават пове4е за барабаните от страни4ни изто4ници а не от професора по барабани!!!

веспак да те светна за ниакои нещта :read: :read: :read:

• Отговори 53
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Не мога да разбера защо се плюе фамилия Палиеви?! Защо е тази злоба и ненавист? Кой от тук присъстващите ги познава лично за да ги оплюва и да дава квалификации на какво могат и на какво не могат да свирят? Темата е ясна, стига с офтопика! Човека пита за учител, а ние му казваме кой не може да му бъде учител, че даже и защо. Аз лично съм виждал и професора и дъщерите му да свирят на батерия. Нещо да кажеш mama? A ксилофона и маримбата са също ударни и семейството ги владее. Е? Хайде да сме колеги. Става ли?

Отговорено
Не мога да разбера защо се плюе фамилия Палиеви?!  Защо е тази злоба и ненавист? Кой от тук присъстващите ги познава лично за да ги оплюва и да дава квалификации на какво могат и на какво не могат да свирят? Темата е ясна, стига с офтопика! Човека пита за учител, а ние му казваме кой не може да му бъде учител, че даже и защо. Аз лично съм виждал и професора и дъщерите му да свирят на батерия. Нещо да кажеш mama? A ксилофона и маримбата са също ударни и семейството ги владее. Е? Хайде да сме колеги. Става ли?

ти пък какво се караш със мене изказвам мнението си!

колкото до Палиеви те наизтина не свириат на комплект :):D:D:D:):):D:ph34r:

Отговорено

Аз лично съм виждал професора и щерките му на комплект в консерваторията и по разни продукции навремето. А какво е казал Христо Йоцов (пословично скромен човек и много колегиален!) за това дали може или не да свири на комплект е едно, а съвсем друго е да попитам - някой да е виждал Христо Йоцов да свири квартет с Теодоси Спасов и още един Теодосий на пианото или контрабаса, не му помня фамилията на човека? Някой да е виждал Йоцов да свири джаз на комплект на джаз-феста в Банско? Цяла България го е гледала по Канала, както и аз между другото. Да се говори каквото и да било за Йоцов (освен хубаво) от нас тук във форума е меко казано проява на лош вкус, който може все пак да е плод на неинформираност. Дано...

Отговорено

ИМПЕРОР,забрави за лицето МАМА-вчера ми обтегна нервите на max,както и на ACCESS със неадекватни коментари,мисля че ти е под нивото да се занимаваш с това...

иначе-контакта с Йоцов ми е бил кратък,но мога да кажа само хубави неща за тоя човек :ph34r: -бих го препоръчал веднага на BONZO с две ръце,само че-не знам дали още преподава,преди преподаваше и беше шеф на естрадния отдел в консервата,а освен тва той си е баш джазмен,което не е баш стила на BONZO.

Отговорено

Цецко ,човека много си разбира от работата и дава всичко от себе си .Много готин човек и най -важното нищо не крие ,сравнение с други преподаватели

Отговорено

Тук гледам че се говори за Христо Йоцов ,един приятел кандидатства в дма и ходи на уроци при него.Сега ще ви кажа какво представлява ,това той ми го е разправял тъй че не ме плюйте.Първо като музикант е страшен ,но голям чешит .Като отидеш при него на урок ,сяда и внимателно те прослушва ,ако не му харесваш направо ти казва ставай и повече не ми звъни защото за нищо не ставаш.Също така не признава синчета на роднини ,реже всичко на куп.

Отговорено
Като отидеш при него на урок ,сяда и внимателно те прослушва ,ако не му харесваш направо ти казва ставай и повече не ми звъни защото за нищо не ставаш.Също така не признава синчета на роднини ,реже всичко на куп.

ти тука само потвърждаваш къв е пич :ph34r:

Отговорено
Аз лично съм виждал професора и щерките му на комплект в консерваторията и по разни продукции навремето. А какво е казал Христо Йоцов (пословично скромен човек и много колегиален!) за това дали може или не да свири на комплект е едно, а съвсем друго е да попитам - някой да е виждал Христо Йоцов да свири квартет с Теодоси Спасов и още един Теодосий на пианото или контрабаса, не му помня фамилията на човека? Някой да е виждал Йоцов да свири джаз на комплект на джаз-феста в Банско? Цяла България го е гледала по Канала, както и аз между другото. Да се говори каквото и да било за Йоцов (освен хубаво) от нас тук във форума е меко казано проява на лош вкус, който може все пак да е плод на неинформираност. Дано...

имперор или аз ли несъм се изразила достатъ4но ясно или ти прибързано си по4нал да пишеш без избщто да про4етеш какво съм написала това не е от зна4ение.

НИКАДЕ несъм писала нищо отритсателно за Х.Иоцов!!!

/да го кажа в прав текст/

Отговорено

Е благодаря за помощта хора Христо Йоцов ми е ясен ,но малко се изложих,заради нашия китарист.Случката е следната:

Ние пътуваме на предизборното турне,спираме на ОМВ и нашият китарист ми казва че тоя пич го е гледал някъде и той е обявил изрично,че няма музикално образувание.

Аз утивам при него и му казвам:

"хей, разбрах че и ти си самоук като мен"

И той ми отвърна:

"Да :музикално училище,консерватория и иструментален факултет,напълно самоук съм"

И аз се сдухах брутално и му казах,че нещо не сам разбрал.

И след това ,когато разпитвах човека който му реди барабаните за консерваторията ми каза по-добре да говоря с него,защото той ще ме изпитва.

Отговорено

Незнам какво ви е мнението за музикантите от провинцията ,ама тази година в консерваторията се явява един пич от Плевен ,свири някакво соло на стунджи и ебава майката на всички които ходят на уроци при Христо Йоцов.

Отговорено
то май им е известна школата за ударни от Плевен...

именно.тъй че не е изненада.там има едно музикално училище или гимназия или квото е там дето е едно от най-известните у нас...

иначе би било ебати кефа да ти преподава Стунджи,ама той последно като проверявах не преподаваше...