Amphibia Публикувано Август 27, 2008 Публикувано Август 27, 2008 (Редактирано) ... качих една схема в 7/8 ... да ме извиняват барабанистите за някои грешки , изклавиш ги на един дъх. китарата е измъчих на line 6 с една ефтина 6/струнна от интернетния търг eBay. сега да не кажат китарджиите ... иди че дай на пианист китара да свири. неравноделните тактове са ми от скоро тръпка ... добре че не съм барабанист ;-) кръстих го мазут Редактирано Август 27, 2008 от Amphibia Цитирай
alexthegreat Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 Добро е. Мрачната атмосфера доста ми допада. Е, ако имаше и по-мощна китара да вие нещо... би втвърдила още мрака.... ма това си е мое мнение. Благодаря, че го сподели с нас. Цитирай
Amphibia Отговорено Август 29, 2008 Автор Отговорено Август 29, 2008 ... Е, ако имаше и по-мощна китара да вие нещо... би втвърдила още мрака.... ма това си е мое мнение. Благодаря, че го сподели с нас. тук ако не споделя къде другаде... благодаря за отговора! схемата е изклавиших като търсех интересни саунди. и понеже доста идеи се забравят ако не ги запишеш веднага, рекорднах я и я оствих няколко часа да фтаса ;-) не е нещо особенно но си казах, пък може и да ме накара да се замисля и после я поокрасих. но това е "долната част на тортата". плодове, желе и сметана може да слага всеки който желае. ето една гола версия(без бас и китара) за слагане на мрачен втвърден шоколад ;-) версия1 Цитирай
Recommended Posts