GuitarHero Публикувано Август 24, 2008 Публикувано Август 24, 2008 Кажете каква класическа китара ми препорачвате в рамките на 100 - 110 лева и каде мога да я намера в софия ??? Благодаря предварително Цитирай
MuRaY Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 Ами аз лично ти препоръчвам Stagg...имам такава и съм много доволен...само че е 140лв ако това те притеснява. Не знам къде в София има такива щот съм от провинцията, иначе провери в магазинът на pro-technica Цитирай
One Dream :) Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 Кажете каква класическа китара ми препорачвате в рамките на 100 - 110 лева и каде мога да я намера в софия ??? Благодаря предварително еми чесно казано незнам въобще в София да има магазин с толкова ефтинки китари гледай по добре за 2 ра употреба евентуално ако намериш някьде иначе има доста добри магазини за китари но и цените им са малко по високи Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 Faktor ще ти свърши работа ! Цитирай
badValue Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 Кажете каква класическа китара ми препорачвате в рамките на 100 - 110 лева и каде мога да я намера в софия ??? Благодаря предварително в малкия цум и на русалка(с/у музАкадемия) има стаг.. отиваш пробваш .... честито протехника имат доста китари .... почти навсякъде има китари в този ценови клас... просто трябва да си подбереш Цитирай
Dread Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 Никаква по-специално не може да ти се препоръча, тъй като вариациите са малки, затова ако имаш доверие на себе си и слуха си, просто отиди и си избери, ако ли не, намери някой добър съветник. Цитирай
Recommended Posts