killer Публикувано Август 24, 2008 Публикувано Август 24, 2008 (Редактирано) Днес попаднах на любима моя песен която по стечение на обстоятелствата не бях слушал доста отдавна и на която винаги съм искал да извадя солото но все не ми е оставало време, най-накрая имах няколко свободни минути и извадих солото на песента Дървото на група Ахат. Поствам текстови вариант и гитар про версии 4 и 5. Хората които са се сблъсквали с мои табове знаят че писането в гитар про не ми е силна страна и там тайминга винаги ми е кошмарен, естествено няма да изневеря на традицията и този път. Моля който иска да допълни или коригира таба да се чувства свободен да го направи!!! Дано Ви хареса. Поздрави!!! Марио Анкона Ahat___Darvoto__solo_.gp4 Ahat___Darvoto__solo_.gp5 Ahat - Darvoto (Solo) AH Dive E||----------------------------------------------------------------------------- B||------------------------10~------10----10~--------8~-----10(12)10~~---------- G||-------------------9~------------------------------------------------\7------ D||--(5)\\\\----------------------------------------------------------------/7~- A||----------------------------------------------------------------------------- E||----------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------10--------/13--12----8/10\8----8--6-----6---5----- ----------5---7(9)7~~--7^9^10-------------------------------------5------------- ---5--7------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------12---13----10~~-------------- --565--------------------------------10--10^12^13------------------------------- ------7--------------------9--9^10^12------------------------------------------- -----------7~~------9^10^12----------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ---8^10^12/13--10--8~------------------------------------------12(13)12~~------- -----------------------------7^9^10~~--7---9~~~---------9----9------------------ -----------------------7^9^10-------------------9^10^12---10-------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------13(15 13~~------------------------17---19----20--19------- ------------12----12-----------------------18---17^18^20-------------------17--- ---12^14^16----12------------------17^19^21------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----20--19------20--19------20--19---------------------------------------------- ------------17----------17----------17------------------------------------------ -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Редактирано Август 24, 2008 от killer Цитирай
killer Отговорено Август 24, 2008 Автор Отговорено Август 24, 2008 (Редактирано) Изпуснал съм две ноти от третият ред, ето как трябва да изглежда ---------------------------------------------------12---13----10~~----------15-- --565--------------------------------10--10^12^13----------------------12------- ------7--------------------9--9^10^12------------------------------------------- -----------7~~------9^10^12----------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ... а на вторият ред РЕ се повдига с половин тон не както съм написал с един. Ама така е, който пише табове в 3 сутринта ... Марио Редактирано Август 24, 2008 от killer Цитирай
Traktorist Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 Песничката я имам извадена от много време. Страшно парче! Никога обаче не съм я записвал на компа, шото си имам нотите в терадката и не съм имал нужда. Ако на някой му е много зор може срещу една бира да се озоря да я запиша Поздрави! Цитирай
Recommended Posts