mama Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Мерси виш тиииииииииии Друм_мастер влизал със по два ника хахаха Цитирай
mengel Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Гледах Кристи и пак ви казвам, че става дума за парадидли а не тремоло :read: Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 За да престанете да викате на всичко тремоло, ето списъче с най-основните рудименти: Цитирай
Katsko Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 "what's the best way to confuse a drummer?" "put a sheet of music in front of him" Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Жалко, че го няма синбаТ да ни обясни пак това-онова. Цитирай
Anakon Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Жалко, че го няма синбаТ да ни обясни пак това-онова. ...и аз страдам ама нали mama е тук - тя може да ни каже нещо интилигйентно по въпроса Цитирай
Fenix Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Няма я и нея вече, сори. Еееееее, тамън дойде някой дето да дразни и веднага го разкарват... макар че още се намират един двама... Цитирай
Anakon Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 (Редактирано) Няма я и нея вече, сори. еееееееееее....... ...ДОЛО тремолото Редактирано Септември 9, 2005 от Anakon Цитирай
fake Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 абе всички мъдро казват тремолото било два вида:единично и с двойки! А пък прес рола остана някъде по трасето ....въпреки че го ненавиждам Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 По принцип 'бъз рол'-а се прави с редуване на бързи двойки,а 'прес рол'-а - четворки ! Цитирай
fake Отговорено Ноември 7, 2005 Отговорено Ноември 7, 2005 аз пък знам че бъз рол и прес пол е едно и също-тремоло различаващо се от единичното и двоиното по начина.При прес(бъз) рола се използва движение подобно на "мазане" по кожата.Палката се натиска(прес) към кожата и удърите се възпроизвеждат от отскачането на палката и се регулират чрез натискането. не че съм голям капацитет по тая тема,но доколкото помня "back to the basics".... Цитирай
Recommended Posts