Katsko Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 предварително се извинявам за дългия и не дотам любезен пост и съм готов да приема изтриването му с тендовагинита на китките проблем нямам,мога и с точилки да свиря,а проблема ми е че не мога да си намеря достатъчно тежки палки.иначе вече минаваш границата на добрия тон, а тва е опасно за тебе,особено ако наистина си мъж.що не видиш докъде се простира търпението ми и не ми пратиш и на мене някое такова ЛС?вервай ми-нито на приказки нито на нещо друго можеш да ме биеш.изобщо аз квото казвам във форума мога да го кажа и очи в очи,а такива като тебе дето се крият и спамят не ги трая."мнението" ти по въпроса е че не си съгласна или си съгласна с това или онова-това не е мнение а СПАМ. и за да има поне нещо по темата-за да сте сигурни,че нотните стойности при тремоло са правилни, а не се получава " неброено "(ебати смеха) тремоло-тактувайте си със каса. Цитирай
mama Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 (Редактирано) предварително се извинявам за дългия и не дотам любезен пост и съм готов да приема изтриването му с тендовагинита на китките проблем нямам,мога и с точилки да свиря,а проблема ми е че не мога да си намеря достатъчно тежки палки.иначе вече минаваш границата на добрия тон, а тва е опасно за тебе,особено ако наистина си мъж.що не видиш докъде се простира търпението ми и не ми пратиш и на мене някое такова ЛС?вервай ми-нито на приказки нито на нещо друго можеш да ме биеш.изобщо аз квото казвам във форума мога да го кажа и очи в очи,а такива като тебе дето се крият и спамят не ги трая."мнението" ти по въпроса е че не си съгласна или си съгласна с това или онова-това не е мнение а СПАМ. и за да има поне нещо по темата-за да сте сигурни,че нотните стойности при тремоло са правилни, а не се получава " неброено "(ебати смеха) тремоло-тактувайте си със каса. О сериозно можеш с то4илки да свириш но това е изклиу4ение от правилото а и не защтитава по никакъв на4ин твардението ти. това по горе което е дискотирано 4овека предполагам 4е имам предвид под неброено не са преброени ударите в самото тремоло а не времето за което щте се изпълниава самото тремоло както може би пилешкиа ти акъл го е разбрал 4ети по внимателно преди да критикуваш които и да било ве4е се изнервиам вси4ки мъже сте такива тапанари Да и несе заиаждаи със моми4ета аз тук ти станах като изкупитела жертва маи а?? Редактирано Август 16, 2005 от mama Цитирай
AccesS Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 бате Виктор или някой от модераторите да се намеси , нещата наистина излизат от контрол за огромно съжаление :hello: мерси Цитирай
Katsko Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 (Редактирано) О сериозно можеш с то4илки да свириш но това е изклиу4ение от правилото а и не защтитава по никакъв на4ин твардението ти. това по горе което е дискотирано 4овека предполагам 4е имам предвид под неброено не са преброени ударите в самото тремоло а не времето за което щте се изпълниава самото тремоло както може би пилешкиа ти акъл го е разбрал 4ети по внимателно преди да критикуваш които и да било ве4е се изнервиам вси4ки мъже сте такива тапанари че съм тъпанар е абсолютно вярно,щото мога да свиря на тъпан горе-долу ще ти кажа само едно"каквото повикало,такова се обадило" и отново по темата(за разлика от теб)-става много хубаво тремоло на тъпан-с киека,доста народни композиции съм чувал да свършват така.тъй че тремолото е навсякъде бе хора!!! бате Виктор или някой от модераторите да се намеси , нещата наистина излизат от контрол за огромно съжаление мерси и спри да поствах най-накрая че заради тебе модераторите ше спрат хубавата тема.ако имаш нещо да ми кажеш-ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ Редактирано Август 16, 2005 от Katsko Цитирай
Anakon Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 айде най-накрая някой да се сети че е време да изтрие тая тема, че вече ми се повръща от всичко написано тук Цитирай
imperor Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Аnakon, 'що така?! Темата си е много готина и Торнадото добре я е пуснал. Въпроса е в това, че пита, а после се подиграва и раздава акъл. Ако толкова много знае - да не пита. Ако е решил да си избива комплексите - да си каже, между нас има и психолози, ще му помогнеме на момчето. Искам да изтъкана, че някои колеги, тук във форума, не винаги са били съгласни с моето мнение, но никога не сме се хващали гуша за гуша и не сме си разменяли простотии, за което съм им благодарен. Гилдията е една и по-добре да си помагаме, отколкото да се плюеме и да се репчиме. Затова ще има чалга купон у нас, защото ние не може да се разбереме кой е "по" и кой е "най". Докато умните се наумуват, чалгите ще чалгалуват! Цитирай
Anakon Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Аnakon, 'що така?! Темата си е много готина и Торнадото добре я е пуснал. Въпроса е в това, че пита, а после се подиграва и раздава акъл. Ако толкова много знае - да не пита. Ако е решил да си избива комплексите - да си каже, между нас има и психолози, ще му помогнеме на момчето. Искам да изтъкана, че някои колеги, тук във форума, не винаги са били съгласни с моето мнение, но никога не сме се хващали гуша за гуша и не сме си разменяли простотии, за което съм им благодарен. Гилдията е една и по-добре да си помагаме, отколкото да се плюеме и да се репчиме. Затова ще има чалга купон у нас, защото ние не може да се разбереме кой е "по" и кой е "най". Докато умните се наумуват, чалгите ще чалгалуват! тя темата хич не е лоша и въпроса за тремолото си е доста важен аз просто се подразних че по-голямата част от тая тема се обърна на някво заяждане между колеги - барабанисти ако имате някви проблеми помежду си - на ЛС или там по ICQ, телефон, бе квото вие си решите иначе ще се радвам темата за тремолото да продължи и чакам нови неща от по-старите и опитни барабанисти от мен, защото съм тук за да науча нещо ново, не да се заяждам с някой пишете още по темата pls Цитирай
The Crow Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 Ако престанат ,някои хора може и да продължи. Вие избирате :arrow: Цитирай
Passkalero Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 Аnakon, 'що така?! Темата си е много готина и Торнадото добре я е пуснал. Въпроса е в това, че пита, а после се подиграва и раздава акъл. Ако толкова много знае - да не пита. Ако е решил да си избива комплексите - да си каже, между нас има и психолози, ще му помогнеме на момчето. Искам да изтъкана, че някои колеги, тук във форума, не винаги са били съгласни с моето мнение, но никога не сме се хващали гуша за гуша и не сме си разменяли простотии, за което съм им благодарен. Гилдията е една и по-добре да си помагаме, отколкото да се плюеме и да се репчиме. Затова ще има чалга купон у нас, защото ние не може да се разбереме кой е "по" и кой е "най". Докато умните се наумуват, чалгите ще чалгалуват! Ей... Много правилно,бе!Браво!От мен поздрави за то4ните думи! И....,айде стига сте се карали! Цитирай
bonzo Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Извинете че се връщам в спора между катско и мама ,но просто се чувствам задължен да му се отзова защото той винаги се застъпва за мен 1.катско е единственият който може да ми помогне,защото свири подобен стил музика 2.и аз съм неграмотен и ако някой ми напише куп ноти ще ми трябва около месец да ги разчета 3.това с по-тежките палки вече съм го изпробвал и все още не съм хванал тендовагинит ей брато благодарско още веднъж за упражненията на раздора Цитирай
bonzo Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Хайде да покажем ,че сме най-културните от целия форум и да продължим темата нормално и с нормални спорове,а не с :killyou: аре пичове аз искам да разбера кой кога ползва тремоло най-много Цитирай
mama Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Хайде да покажем ,че сме най-културните от целия форум и да продължим темата нормално и с нормални спорове,а не с :killyou: аре пичове аз искам да разбера кой кога ползва тремоло най-много ами бонзо поьвално е 4е имаш токова добър приател,естественно 4е ниама как да разбереш кое е по доброто,но свиренето по ноти е за предпо4итане /осхте поже4е 4е знатсите при барабаните не са 4ак толкова много/,сус сигурност катско нее прав за тежките палки особенно ако даваш на на4инаеш да свири със тиах./тожа за тежките палки несум го измислиса аз / Цитирай
bonzo Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Да бе мамче ама аз не съм много начинаещ нищо че съм на 16(даже нанавършени) свиря от 7 години както е опеменато в една друга тема просто понеже никого не съм и стъпвал при учител и лявата ми ръка е развита по малко по-различен начин от дясната.и се чудех дали някой не е преудулявал същият проблем и за това попитах.но явно не трябваше,защото развалих хубавата тема.ЗА КОЕТО СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ВСИЧКИ Иначе за нотите и аз скоро ще започвам да ги изучавам,щото мисля да уча висше с барабани Цитирай
Katsko Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 (Редактирано) ееех, mama,mama :wall: :wall: :wall: Редактирано Август 19, 2005 от Katsko Цитирай
bonzo Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Катско заеби Жените никога няма да ги разберем колкото ида се опитваме Цитирай
Recommended Posts