AXE Публикувано Август 13, 2005 Публикувано Август 13, 2005 Такаам, както казах вече в другата тема, pacman ми преустрои "малко" китарата. Сега търся някой, който да я боядиса качествено. Разбрах, че за тая работа трябва компресор. Затова търся някой, който се занимава с боядисване на китари и има компресор. Цвета ще е черен металик ако има някакво значение. разбойник-а вече ми даде телефона на един пич, но ако знаете и други, споделете го тук и сега :hello: Цитирай
the_gorer Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 Само софийски майстори ли търсиш? Питам, защото знам точния човек за точната работа, но е от Велико Търново. Относно боята: внимавай много в избора на бояджия, защото металиците са много трудни за нанасяне и някой посредствен майстор може да ти тръшне китарата с куп дефекти във финиша. Имай предвид, че черният металик отдалеч го докарва на тъмно сиво. Гледай да е с по-едрички зърна или (за предпочитане) люспи, за да се вижда ефекта на металика когато си на сцена. Ако са дребни частиците, трябва да се кьориш от близо за да разбереш, че не е тъмно сивао, а чер металик. Цитирай
AXE Отговорено Август 14, 2005 Автор Отговорено Август 14, 2005 Еми от София ми трябва - къде ще я мъкна напред-назад из БГ-то тая китара. Иначе може да си помисля да е масивен черен цвят :think: Цитирай
the_gorer Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Ако търсиш зловещ външен вид, солидно черно е най-добрият вариант. Знам го от опит. При солидните цветове също има една подробност - боите имат оттенъци. Някои от солидните черни бои сивеят (незначително, но все пак...), други са по-тъмни. Избери възможно най-черното (определя се по някакви номера или маркировки). Ако хората в магазина си разбират от работата, би трябвало да ти помогнат в това отношение. Успех и да постнеш снимки! Цитирай
Topsun Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 АХЕ-чо,Филибето е близо,тамън ше се видим.Диката е човека Цитирай
AXE Отговорено Август 14, 2005 Автор Отговорено Август 14, 2005 Кви пари иска за едно боядисване Цитирай
Burton Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Кви пари иска за едно боядисване Надали ще и много... Най-добре се обади и питай, имаш телефона Цитирай
Shakesbeer Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Пробвай при някои аерографисти. Само за боядисване ще излезе що годе тънко. Пък може и custom картинки да имаш Цитирай
Black Bird Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 (Редактирано) може ли да питате Диката колко лева за такъв цвят да се пребоядиса Ибанез китара? Редактирано Август 15, 2005 от Nalbantov Цитирай
AXE Отговорено Август 15, 2005 Автор Отговорено Август 15, 2005 Пробвай при някои аерографисти. Само за боядисване ще излезе що годе тънко. Пък може и custom картинки да имаш Бе искам да е някой дето баш с боядисване на китари се занимава. Да знам че е в добри ръце китарата. Цитирай
Recommended Posts