NeonGod Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 аре скиите Ларс в Бг варянт Цитирай
mike_portnoy Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 Още една дебилна физиономия от преди години Цитирай
Miky Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Само да поясня за Joey Jordison , че носи маската си , защото тва е "отличителния белег" на Slipknot още от край време. Има клипове в твойта туба където свири без маска и лицето му почти не прави никакви гримаси, незнам дали е тренирал А безразличното изражение на маската му допълнително допринася към усешането за спокойствие у него П.П. Погледнете Adrian Erlandson .. (барабаниста на Arch Enemy) - не знам как го прави но остава с напълно безпристрастна физиономия дори когато солира - Поздрави! Цитирай
checho Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 хахаха, че яка тема имало тука доста се позабавлявах да ви зяпам П.П. Погледнете Adrian Erlandson .. (барабаниста на Arch Enemy) - не знам как го прави но остава с напълно безпристрастна физиономия дори когато солира - на пък ми се стори съвсем обратното... Цитирай
fildi Отговорено Юли 9, 2010 Отговорено Юли 9, 2010 ето още една дебилна снимка от мен от един концерт Цитирай
jrhetf4xb Отговорено Юли 9, 2010 Отговорено Юли 9, 2010 ^ Готини барабани (напомнят ми на тези на любимия ми барабанист). Ако имаш снимка където са цели и по-добре осветени плс прати на ЛС да ги видя. Цитирай
prodanoff Отговорено Юли 11, 2010 Отговорено Юли 11, 2010 Хахахаха познато чувство Жалко че нямам в момента снимки да ви покажа аз-дебила Цитирай
Brankoff Отговорено Май 16, 2011 Отговорено Май 16, 2011 Че то повечето барабанисти си изглеждат така докато свирят. Защо мислиш ги слагат най-отзад на сцената? Ама важното е да не ти пука. То при 50 000 души публика се виждаш само от първите няколко реда Цитирай
Spaz Отговорено Май 16, 2011 Автор Отговорено Май 16, 2011 Е на това конкретно свирене имаше около 250, но все пак... Най-гадното е, че снимките като композиция и цвят са много яки, че даже и фокус имат, а аз изрода мръсен и на трите съм бил в несвяст... И от целия концерт има само 3 такива зелени снимки и на трите е така! хахахах Цитирай
Recommended Posts