FeramonD Отговорено Август 13, 2005 Автор Отговорено Август 13, 2005 ¨Много мерси на вси4ки Определено се обедих 4е сам направил правилния избор ¨Утре си идвам а сега сум в 4ехия а китарата в виена но си е моя и много и се кефа мерси отново Цитирай
Telerig Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 Ше черпиш целия форум няма начин. Определено няма да съжаляваш - аз свиря с LTD в момента и супер се кефя също...нищо че не е ESP - определено тия хора не правят слаби инструменти. Цитирай
FeramonD Отговорено Август 15, 2005 Автор Отговорено Август 15, 2005 Ох вече съм на родна земя и мога да ви обясня всичко! Отидах в Виена за 2 дена след което в Чехия на свадба за още два върнахме се в Виена и вчера пътувах на тук. В Виена отидах в Muzik Produktiv (май така се казваше) Най-големия магазин за китари и барабани в австрия (поне така пишеше ) и трябва да ви кажа че е с големината може би на Била и толкова китари не бях виждал никога пък камоли на едно място! Поне по 30 модела от фирма та ако не и повече! Тъй като майка ми и баща ми ме "ограничиха" на 250 евро (пре достатъчно за мен) избора ми се сведе до 4 модела Ибанез два- три Джаксъна и само това ЕСП. Имаше и някви други ама бяха незнайни марки за по 80 -90 евро. Та пробвах аз най-готиния за тая цена гореспоменат Ибанез, Динкито и ЕСП-то! Всички ми се сториха супер но някак си най ми пасна ЕСП-то! И седя аз и се вайках 4 часа :wall: :wall: :wall: кое ще е най-добрия избор! Динкито отпадна от борбата след като разбрах че са му сменяли флойда защото някъв пич го счупил докато го пробвал в магазина. Накрая отидох при продавача и го питах ако беше на мое място кво щеше да вземе и той каза ЕСП-то и така и сторих ама ме гризеше дали съм направил правилния избор след което отидох до едно интернет кафе ( кадето ме одрусаха 10 евро за 15 мин. ) и постнах темата. Мерси отново на всички които се отзоваха. И втория ми пост беше от рецепцията на хотела в Чехия (след 100 часа молене на тъпата крава да ми даде за 5 мин да погледна!) Там вече видях всичко и се успокоих дет се вика камък ми падна от сърцето! Та тва е, в момента се кефя на ЕСП-то което изглежда точно така: Да ми е честито! П.С Минах границата успешно без да ме затворят за контрабанда Даже си подпечатах документа за Мерверщое ( нещо като нащо ДДС) и ще ми варнат още 50 евро следващия пат ! Далаверка си е! А и имам още един въпрос: Трябва ми свестен лютиер или нещо подобно да ми настрои китарата и флойда че аз сам определено няма да успея ! И ако има такъв кви пари ще ми вземе?От софия съм. Мерси на всички и за почерпката ще се разберем допълнително ! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 ЧЕСТИТО, як избор! И браво за границата! и аз тъй се уредих преди времее да си свириш със здраве! Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 честито пич много яка китара си взел да си стържеш със здраве :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
npace Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 да ти настрои китарата? а флойда няма какво да го настройват, освен ако няма да го ползваш много...до колкото съм чувал оправянето на флойд е скъпа работа хмм скоро ще си взимам китара за около 500 лева я някой да каже модел с хъмбъкъри и може без флойд. не пускам нова тема защото още ги нямам парите Цитирай
Telerig Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Ае жив и здрав и да свириш с кеф - китарката ти е перфектна! За тия пари просто няма кво да коментирам. Цитирай
Burton Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 (Редактирано) да ти настрои китарата? а флойда няма какво да го настройват, освен ако няма да го ползваш много...до колкото съм чувал оправянето на флойд е скъпа работа Винаги е добре ако знаеш някой добър лютиер да ти настрои китарата...в смисъл малко set up да се направи, защото по заводските китари винаги има какво да се барне /настройка на шиша, флойда, височина на струните и т.н./ Подобна манипулация не би трябвало да бъде скъпа Да не товорим, че без нормална настройка на флойда после може да имаш страшно много проблеми с разстройването и др. Редактирано Август 16, 2005 от Burton Цитирай
Fenix Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Аййй честито. Човече, айде моля ти се дай адреса на тоя магазин, защото през Септември имам път натам... (нямам но ще си направя!! ) та мисля да мина да загубя един ден.... поне Цитирай
One_Voice Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Някой да каже зашто LTD не е ESP Цитирай
Burton Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Някой да каже зашто LTD не е ESP По същата причина поради която Squier не е Fender например Цитирай
Telerig Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Някой да каже зашто LTD не е ESP По същата причина поради която Squier не е Fender например Мда нещо от сорта LTD е подфирма ( марка ) на ESP - същият дизайн ама с по-евтини материали правени в индонезия до-колкото знам. ESP не знам къде им са фабриките ама сигурно не е по далече от там квото и да разправят . Това обаче не значи, че LTD като си вземеш и качеството е супер зле - напротив много са си яки даже LTDтата Цитирай
FeramonD Отговорено Август 18, 2005 Автор Отговорено Август 18, 2005 Мерси на всички. За адреса на магазина намира се на около 15 километра от Виена в посока Гратц! Минаваш шопинг сюда по Триестер Щрасе и след едно селце Wr.Numberg май беше свиваш на ляво към магистрала А-2 и след 500 метра магазина е отляво! Оранжев е с един Гибсън отпред. Абе няма как да не го видиш. П.С Та никой не каза за лютиера. Аиде моля ви че ми се свири супер много ама неща да й прееба флойда и да мина да ми го настроят! Цитирай
Recommended Posts