juno106 Публикувано Август 11, 2008 Публикувано Август 11, 2008 Здравейте! Искам да се въоръжа с портативна техника за запис на звуци на открито - всичко от заобикалящата ни градска и селкса среда. За целта искам да помоля тези от вас, които имат опит с този тип запис да ми препоръчат микрофони и рекордери. Бюджетът ми е ограничен, но си мисля че за 500-700 лева може да се намери нещо. Разбира се качеството трябва да е на ниво, не говорим за диктофони. Ще ви помоля да ме посъветвате и за нискобюджетен вокален миркофон, който пак да се ползва на открито, да не е студиен. Благодаря ви предварително за всеки съвет и коментар! Цитирай
MR_STENCH Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Някъде във форума мисля, че бях попаднал на тема за това: http://www.soundonsound.com/sos/dec06/articles/zoomh4.htm ...на мен ми изглежда кадърно направено, вмества се в бюджета ти и има входове за външни микрофони. Най-добре обаче да препоръча нещо, някой който е пробвал, че така по картинки и ревюта малко рисковано... Успех ! Цитирай
Recommended Posts