Guest sinergy Публикувано Август 11, 2005 Публикувано Август 11, 2005 (Редактирано) 1)nickname:SINERGY 2)Възраст:30 3)Образование:Средно специално в текстилния техникум 4)Вашият инструмент/и:Китара,Барабани,Бас/малко/ 5)Предпочитан музикален стил:hard rock,hevy metal,blues 6)Вашият вдъхновител:ACCEPT,T,S, SKID ROW,HELLOWEEN,BON JOVI,SINERGY,SLAYER,и др. 7)Досегашни (не)реализирани проекти:малко участия и концертчета с група Бард,по време н а митингите на сдс,и малко свирня с Васко Кръпката в клуб 113 +! а сега един проек в начален стадий за хард рок,па давидиме какво ще стане. 8)Странични интереси:Малко фудбол,книги,дъщерями,и колата ми!!! 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Вие преценете!!! ПС.Много ми допада форума защото има какво да се научи,стига да не се карат хората и да не се заяждат!!! УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!! :hello: Редактирано Август 11, 2005 от sinergy Цитирай
Shakesbeer Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Добре дошъл!!! И Live it up everybody... Because The Bitch Is Back!!! Цитирай
Burton Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 (Редактирано) Здрасти! :hello: Дано потръгне проекта за хард-рок групата, та и скоро да чуем резултатите! Желая ти успех! edit: Sinergy са ми една от любимите групи! Редактирано Август 11, 2005 от Burton Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Добре дошъл и поздрав по случая с "I spit on your grave" на Sinergy. И да внимаваш с на Алекси виелиците! Цитирай
Yiwigi Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Здрасти и от мен :hello: Аз също съм голям фен на Sinergy Пожелавам ти с удоволствие да споделяш опита който имаш... Цитирай
black_waltz Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 здрасти и от мен колега :hello: Цитирай
Recommended Posts