sasoh Публикувано Август 6, 2008 Публикувано Август 6, 2008 1)nickname: sasoh, име - Александър Попов 2)Възраст: 21 (1987) 3)Образование: втори между трети курс информатика в СУ 4)Вашият инструмент/и: класическа и електрическа китара 5)Предпочитан музикален стил: класика, вариации на тема metal, rock, ще ми се някой ден и jazz 6)Вашият вдъхновител: много са и повечето са споменавани от други, като цяло всичко с по-интересна мелодия и музикална стойност 7)Досегашни (не)реализирани проекти: няма засега 8)Странични интереси: програмиране, 3d графика, интернет 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Съвсем скоро започнах да се уча да свиря, но съм се захванал сравнително сериозно като за без учител (почти не ми остава време през деня заради работата) след няколко месеца усилено циклене по табулатури видях, че просто се стига едно ниво, над което няма начин да прескочиш и да направиш нещо повече, съответно започнах да 'уча ноти' и да чета теория. Паралелно се упражнявам на класическа и на електрическа китара. Така от 5-6 месеца вече съм доволен от прогреса, който постигам, и се надявам в скоро време ентусиазмът ми да не секва, защото свиренето на музикален инструмент е невероятно удоволствие. Не понасям неграмотни постове, особено във форуми, където никой не те гони и имаш достатъчно време да си обмисляш думите. Понеже все още нямам достатъчно опит и знания, се въздържам от много писане, и се опитвам повече да чета и да търся, отколкото да питам, понеже наистина е отговорено на значително количество въпроси. Нов съм, но мисля да се задържа във форума Цитирай
Recommended Posts