tupoto kopele Публикувано Август 9, 2005 Публикувано Август 9, 2005 Интересно колко ли хора ж на6та страница се кефят на Уекл и Портной/не 4е не са яки /ама за6то по дявволите ни6то несе казва за Дейв Грол, Стюарт Коупланд, Мат камерън, Тайлър Хоукинс и т.н. в тоя дух е така де кажете нещо аз също ще кажа само да си тръгне шефа :killyou: Цитирай
YtseJam Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Доста се изписа тук за Дейв Грол. Всичките снобари се надпревариха да го оплюят. Цитирай
Spaz Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 аз мога да кажа, че не ги слушам. Тва достатъчно ли е? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 9, 2005 Автор Отговорено Август 9, 2005 Доста се изписа тук за Дейв Грол. Всичките снобари се надпревариха да го оплюят. Ти май си пи4 Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Доста голяма част от спора относно Грол и дргуи такива барабаниста беше изтрита доста справедливо, но мога само да изразя своето задоволоство от факта,че някой се сети направи тема и за нас...нисшите рокаджии...чувствам се толкова засрамен. Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Моя грешка...не е изтрит спора. Но си беше толкова Офф,че е норамлно да си го помислиш. Taylor Hawkins ме кефеше още когато свиреше с Аланис Морисет... Абе всички,които си споменал са много добри барабанисти и много са ме повлияли. На Мат Камерън Jesus Christ Pose и My Wave са ми любимите за свирене. На Дейв Грол наистина ме кефят по-новите неща като Queens Of the Stoneage и PROBOT-a...Тhe Lost Art OF Keeping A Secret. А на Сюарт Копланд едно от нещата,коит ме кефят бисайдс POLICE е това с Лес Клейпул и китариста на Phish...то се казва Oysterhead! Цитирай
Anakon Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Някой от вас обръщал ли е внимание на барабаниста на Pennywise? тоя май като бебе вместо мляко са му давали някви амфетки въобще цялата група - пънкарчета, пънкарчета ама ебати музикантите за справка чуйте кавъра им на Hotel California Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Мен ме кефи барабаниста на Мелвинс...Dale Crover... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 11, 2005 Автор Отговорено Август 11, 2005 Уау пишат хората много яко супер пичове яко е че има хора, които се кефят да свирят и такива нешта.Штот рядко се срещат в БГ добри рок'н'ролл музиканти. :evil: ЯЯЯКККООООООООООООООО Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Не се срещаме това е проблема затворени сме един от друг поради една или друга причин...трябва да организираме една човешка верига от НДК до ЦУМ поне рок музикантите,за да скрепим дружбата и обединението, което ни дава този стил...ххахахахаха Цитирай
Recommended Posts