Henderson Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 (Редактирано) Бе не знам кой кво носи ама аз като един човек си върши работата съвестно не мога да си кривя душата и да казвам, че не я върши - както и обратното. А тва какъв е по политическиубеждения е съвсем отделен въпрос - както и дали съвпадат с моите. Мнението ми за Първанов преди изборите и съставянето на ново правителство беше същото като твоето, но след като видях че абсолютно нищо не зависи от него и че всички негови решения ги взимат съвсем различни хора, и че той като личновст е едно абсолютно нищо...аве Ъбсурт да гласувам за него!!! :exclaim: офф: бахти 10000 пъто редактиръм тъпия пост Редактирано Август 23, 2005 от Henderson Цитирай
Passkalero Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 http://www.bgradio.net/news/story/7309/ "Китайските певци ще плащат сериозни глоби в размер на 12,5 хиляди долара, ако пеят на плейбек. Според новия закон на китайското правителство изпълнителите, които за две години бъдат заловени да пеят повече от един път на плейбек ще бъдат лишени от професионални лицензи. South China Morning Post събощи, че според културния министър пеенето на плейбек нарушава правата на потребителите. Затова зрителите да получават парите си, ако певецът е пял на плейбек." ами ако тука стане така ,ще е много яко. Ейййй... Много яко бе! Ама ми зву4и като виц. Вярно ли е това или е някаква 6ега? Цитирай
Katsko Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 ква шега бе брато?не се ебавай с маоистите Цитирай
Recommended Posts