Telerig Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Китайците хич не са тъпи - бесят за наркотици - съдят за плейбеци, разкарват публично крадците на показ - нека са диваци и нека им е лошо :evil: а всъщност имат най голямото производство, на най ниска цена и сносно качество, най високи технологии с евтина работна ръка - най голямо население, една от най древните култури оцелели и до днес - кво да ги коментирам - най много да перефразирам пар4ето на Тодор Колев- как че ги стигнем...китайците. : :arrow: ph34r: Цитирай
Anakon Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Китайците хич не са тъпи - бесят за наркотици - съдят за плейбеци, разкарват публично крадците на показ - нека са диваци и нека им е лошо :evil: а всъщност имат най голямото производство, на най ниска цена и сносно качество, най високи технологии с евтина работна ръка - най голямо население, една от най древните култури оцелели и до днес - кво да ги коментирам - най много да перефразирам пар4ето на Тодор Колев- как че ги стигнем...китайците. : :arrow: ph34r: аз като порасна голям мислим да станем китаец Цитирай
stephen Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 абе а как се издава лиценза, за който говорите и според вас има ли някоя чалгарка, която да притежава такъв?? че те от улицата са събирани, шлайфани и еб..ни докато се шлифоват до полиране...вкарват се в бизнеса и пеят ли пеят..надигайки грозни вопли в студиото ( изправяни със съответната техника ) и отваряйки безмълвно уста ( която често е била пълна с натуралитет по пътя им към славата ) пред микрофона на концерти???? иам ли лиценз и кой е органът, ойто би могъл да се прояви? разбира се хипотетично, защото знаем бг законодателството толерира простащината !!! п.с. добре че и Черно Фередже все още намират издатели без особена цензура Да Живее и Хиподил и всички вулгарно различни! Ако ще фалшиво, но да е на живо! Цитирай
Stefan_Stefanov_MSR Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Според мен трябва да се затрият от списъка всички певци, които посредством плейбека си изкарват по 1000-3000лв на участие. Защото хората които могат да свирят и да пеят (за разлика от звездите на "МИТко Пайнера") не могат да вземат и 200лв на участие така, че такива личности като Малина, Къпина и др. трябва да се игнорнат от БГ сцената. Колкото до лиценза, надявам се новото ни правителство да се сети на време да се справи с този проблем. Мисля, че има някаква надежда, нали Стефан Данаилов е министър на културата. Цитирай
progressive Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Според мен трябва да се затрият от списъка всички певци, които посредством плейбека си изкарват по 1000-3000лв на участие. Защото хората които могат да свирят и да пеят (за разлика от звездите на "МИТко Пайнера") не могат да вземат и 200лв на участие така, че такива личности като Малина, Къпина и др. трябва да се игнорнат от БГ сцената. Колкото до лиценза, надявам се новото ни правителство да се сети на време да се справи с този проблем. Мисля, че има някаква надежда, нали Стефан Данаилов е министър на културата. никой няма да ги игнорира защото от тях печелят пари. а и хората които ги слушат в повечето случаи според мен изобщо не ги интересува дали са на плейбек... Цитирай
7thString Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Напълно подкрепям горното мнение... кофти е но... 99% сме ПРОЗ народ! Цитирай
Telerig Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 в тая държава платежосопособните слушат чалга - тея дето слушат метъл си го свалят без пари Цитирай
BlackCorsair Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Колкото до лиценза, надявам се новото ни правителство да се сети на време да се справи с този проблем. Мисля, че има някаква надежда, нали Стефан Данаилов е министър на културата. правителството ще се сети ,Таралянци! Вярвай в Чудеса! Очаквай от Комунистите - Светло Бъдеще! Колкото до Плейбека, то той е задължителен за Стила , както са задължителни Силикона, Мутрите,Ракията и Шопската салата! Чалгата ще Пребъде , както и нашия велик народ Цитирай
Telerig Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 правителството ще се сети ,Таралянци! По правилно е Таратанци. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 правителството ще се сети ,Таралянци! По правилно е Таратанци. по вашенскУ може и така да е у наше село ,така му викаме Цитирай
Telerig Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Ващо село "Таралянци" ли е - демек президента не се сеща хич за ващо село Цитирай
Telerig Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 аа правителството де президента е пич според мене....ама само той нищо не може да направи-ония келеши в парламента от тях зависи всичко мамка им :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
BlackCorsair Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 президента е пич според мене.... ай Другия път кат се видим да си Носиш Петолъчката,Сърпа и Чука! Не викай на Другаря "Пич", че Белене не е далече Цитирай
Mandalay Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Чалгата ще Пребъде , както и нашия велик народ Ти продължаваш да подклаждаш спорове на ниво "националност" Що не си направиш тема "Аз мразя ВСИЧКО свързано с БЪЛГАРИЯ" Поне да не се разводняват темите. Цитирай
Telerig Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 ай Другия път кат се видим да си Носиш Петолъчката,Сърпа и Чука!Не викай на Другаря "Пич", че Белене не е далече Бе не знам кой кво носи ама аз като един човек си върши работата съвестно не мога да си кривя душата и да казвам, че не я върши - както и обратното. А тва какъв е по политическиубеждения е съвсем отделен въпрос - както и дали съвпадат с моите. Цитирай
Recommended Posts