iliqn1 Публикувано Август 2, 2008 Share Публикувано Август 2, 2008 Здравейте, на всички колеги!! Много съм радостен че вече и аз съм член на този форум!!! Искам да ви помоля да ми помогнете малко .Имам нужда от малко ритми за YAMAHA PSR K-1. Необходими са ми малко неравноделни размери (ръченици,прави хора,дайчово и др.) както и малко ориенталски и чалга ритми! И най-вече гръцко!!! Моля ви ако някой има ритми и може да ми помогне да се отзове!!!!! можете да ме намерите на скайп: rover4o Предварително благодаря на всички и се надявам да можете да ми помогнете!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misho.d Отговорено Август 3, 2008 Share Отговорено Август 3, 2008 Като ги качиш на клавира можеш ли да ги обработваш, или да използваш стилове от други модели. Аз работя с Роланд Е50 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iliqn1 Отговорено Август 3, 2008 Автор Share Отговорено Август 3, 2008 Ами незнам все още не съм успял да качаа стилове и за това търся! Защото намерих някакви в нет-а ама като ги качих на картата и после в клавира и не ги намери! Бяха от роланд мисля! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misho.d Отговорено Август 3, 2008 Share Отговорено Август 3, 2008 Още като са на компа с програма обращач ги обърни за Ямаха за да може да ги четеш, то всъщност няма голяма разлика. Моята чете всичко така че не съм имал такива проблеми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iliqn1 Отговорено Август 3, 2008 Автор Share Отговорено Август 3, 2008 Ами добре,но все пак можеш ли да ми кажеш от къде да намеря ритми за да ги конвертирам!! Много ще ти бъда благодарен!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
misho.d Отговорено Август 3, 2008 Share Отговорено Август 3, 2008 Влез тук и огледай изка регистрация: http://www.midi-matrix.com/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts