Glacierise Публикувано Ноември 18, 2004 Публикувано Ноември 18, 2004 Добриутро, психопати Та ще ми се да подпитам за тия пусти пружини. Щото аз сеа съм с 10ки, а съм с 3 пружини, дето са доста натегнати (за да ми е добре настроен флойда) и вибратора ми е малко по твърд, отколкото ме кефи (yeah, baby ). Та - откъде, за какви пари и каква пружина да си взема? Благодарйь предварително Цитирай
AXE Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 В малкия цум се продават за по около 9-11 кинта. Не съм сигурен дали нямаше и в Райзинг Форса. А относно какви.....ъъъ не мисля че има някакъв избор Ама ти като имаш сега 3 еднакви според мене е добре да си вземеш 2 други пружини, за да можеш да ги сложиш симетрично и да ти е балансиран "вибратора". Щото новите пружини предполагам ще се различават от старите. Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 Абе ебаси гъзарията бе - ще ми дадат безплатна Jackson-ска пружина Щото китарата нали я зех от RF Цитирай
Mityata Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 абе извиняваяйте за тъпия въпрос ама каде се намира този магазин - xxxx Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 абе извиняваяйте за тъпия въпрос ама каде се намира този магазин - xxxx Потърси темата за музикалните магазини - там има обяснено Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 19, 2004 Автор Отговорено Ноември 19, 2004 Бъди нагъл - искай две Абе две ми дадоха бе Ставам им фен Цитирай
Recommended Posts