Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Значи, интерсува ме дали някой може да ми даде координатите на Стоян Маринов (мисля че така се казваше) до колкото знам провежда уроците си в ДНА, но незнам кога мога да го открия, та ако може някакъв телефон за връзка или някои ако знае кога мога да го открия в ДНА

П.С. ако някой има информация и за други учители в Бургас да даде някакви координати за връзка. Благодаря предварително :hysterical:

Отговорено (Редактирано)
Значи, интерсува ме дали някой може да ми даде координатите на Стоян Маринов (мисля че така се казваше) до колкото знам провежда уроците си в ДНА, но незнам кога мога да го открия, та ако може някакъв телефон за връзка или някои ако знае кога мога да го открия в ДНА

П.С. ако някой има информация и за други учители в Бургас да даде някакви координати за връзка. Благодаря предварително :girl_witch:

Успех!

Редактирано от Lana :)
Отговорено

Пичове....за Бургас точно не мое да ви помогна.... но в Несебър...Старият град има един ноооо нооо добър китарист на когото лично съм фен от доста време! Зоро .... но немам идея да ли би преподавал уроци...

Отговорено

Аз съм ходила на уроци при Стоян и мога да кажа, че е много готин - препоръчвам го:) Само че това беше преди доста време ( нямаше GSM-и тогава ;) ). Та мога да питам един приятел, който завърши при него дали му има кординатите , само трябва да се събуди де ;) Ако те интересува пиши на Лични.

Отговорено
Пичове....за Бургас точно не мое да ви помогна.... но в Несебър...Старият град има един ноооо нооо добър китарист на когото лично съм фен от доста време! Зоро .... но немам идея да ли би преподавал уроци...

Зоро от група"Мена"наистина е много добър китарист,но едва ли ще преподава уроци,защото е почти ослепял....а за Стоян Маринов съм чувал,че е добър учител по китара,но за съжаление нямам никакви негови координати.

Отговорено

аз съм ходил при него в ДНА, но беше преди 9 години :)

тогава лятото не даваше уроци - започваха през октомври. Той е преподавател и в музикалното училище и съвета ми е да го потърсиш наесен или в ДНА или в училището. Аз съм мнпого доволен от уроците навремето..

• 6 years later...
Отговорено

Здравейте. Живея в Бургас и си търся качествен, над средното ниво учител по китара за дете на 11 години. Може и да взима малко по-скъпо, не е проблем - държа на качеството.

Телефонът ми е : 0896/691 - 528.

• 1 month later...