Jump to content
Българският форум за музиканти

Extremum- Нов сингъл


Recommended Posts

^

Не виждам какво лошо има в това хората да са вярващи и да си пеят за това. Всеки е свободен да прави нещата така, както ги чувства и желае.

 

Иначе песента на мен ми хареса, не е точно моя стил, но е готина доста.

 

 

Музиката е супер, просто лично на мен не ми се струва особено привлекателна идеята абсолютно всичките парчета да се пее за едно и също. Все едно да си купиш книга с разкази, и във всичките да се разказва за едно и също нещо. Не че знам всичките текстове де, но това което го има в myspace го прегледах, за да не би случайно да се изкажа неподготвен. Нещата може пак да се въртят около религията, но това да се ключва в някакви истории, а не просто фанатично повтаряне на едно и също.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Благодарим на всички за отзивите! Радваме се, че песента ви е харесала. Тя, както и Fly again, са по различни от другите ни неща и бяха пращани по конкурси, с неуспех за съжаление. Но, за нас вече е успех, че вие ги харесвате. В момента подготвяме 9 нови и 2 по-стари парчета за първия си албум, който записваме в Стейн студио. Там ще проличи стила ни напълно ;).

За текстовете ни- прави сте че се пее за едно и също нещо, но разликата е в различните ситуации. Пр.- имаме текстове на тема дрога, рак, депресия- те са различни,(и по действителни случаи), но с общото нещо- отговор. Няма как да не пишем за Исус Христос, като ние живеем този начин на живот и ни вълнува какво Той е направил за нас и целия свят.

По въпроса за келепира от цялата работа е точно обратното :D Чували сме изказвания от рода: "Сменете текстовете и ще направим голям бизнес с вас... и т.н.". Не се водим Christian band заради изгода, ние просто сме такива.

И така, пак благодарим на всички, които писаха.

 

Днес- 25.08., след 21:00ч. ще сме гости на предаването Гараж по Z rok!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стилно звучене, допадна ми.

За текстовете - еми в ранните Сабат малко ли луциферски намеци има, какво пречи сега пък обратното не ми е ясно. аз и без това не слушам текстовете :hysterical:

Респект и стискам палци

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.