Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Спорове и караници или нещо като "Сблъсък" за музиктанти : )

За тези, които вярват, че истината се ражда в спора.. Тук можете да си се карате на воля. Ако в някоя тема възникне скандал и автора не прояви желание скандала да бъде затрит темата да се премества в този форум

Защо не направите един раздел подобен на това горното , което съм го копирал от един форум свързан с професията ми.. без това е много неприятно да пуснеш тема "Търся табулатури на the Beatles & the Rooling Stones" и темата да се изроди в караница кой е по- некъдърен , кой какво е правил нощем с продуцентите, и т.н.т . Мисля , че всички разбират за какво иде реч. Освен това и аз обичам да се дърля с някой на тема, която ме интересува и съм пристр'астен. Та вместо да засипваме темите на колегите , които търсят отговор на някой въпрос, по-добре ако някой иска да си чеше езика да го направи там....

Не е ли така ?

Отговорено

Предложението ти е забавно, но няма как да стане. Имаме вече достатъчно раздели и добавянето на нови трябва да се преценява сериозно. Пък и раздел "Караници/спорове" вече сериозно се отдалечава от това, което се опитваме да правим тук. Има достатъчно форуми, в които потребителите могат да си се "хранят" на воля, без някой да им пречи.

<_>

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.