Jump to content
Българският форум за музиканти

Playback-europe.com


ear-ache

Recommended Posts

Търсих из форума доста, но не намерих тема където да се споменава този магазин. Ако някой има опит с тях да сподели, защото съм си харесал Ibanez SR 505 който при тях е ~560 Евро, а в другите магазини из Европа е над ~660 Евро. Ще си взема също и MXR 80, та общо като го смятах (+доставка) съм +200-300 лева в сравнение с цените в България.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://en.euroguitar.com/search.html?word=...&category=0

 

Мисля,че и така ще се види по-добрата цена,ако не-цъкни в горния десен ъгъл в Shipping costs на Other countries-цените стават доста по-различни :icon_shithappens:

Редактирано от рахата
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз вече поръчах баса -> http://guitare.playback-europe.com/ibanez-sr505-bm-6565.html

 

От всички магазини които разгледах, тази цена е най-ниската. За другите неща може наистина да слагат голяма надценка, но този бас специално ми изглежда доста добра сделка... Така де, да се надявам, че всичко ще е наред и го получа цял :rulez: Ще пиша колко ми е излязло. :icon_shithappens:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://en.euroguitar.com/search.html?word=...&category=0

 

Мисля,че и така ще се види по-добрата цена,ако не-цъкни в горния десен ъгъл в Shipping costs на Other countries-цените стават доста по-различни :thumbs_up:

Мисля че като избереш Other countries просто ти дава цената без VAT демек ДДС,това не значи че ти намаля цената

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 7 months later...

Извинявам се, че пиша в тази доста старичка тема, ама и аз съм решил да взимам инстумент от там и въпроса ми е същия дали всичко е минало ок коректни ли са?

Гледам, че май няма възможност за плащане при доставката явно ще ги превеждам през банка ама се притеснявам да не стане така, че да им пратя парите после да чакам от умрял писмо.

Редактирано от gogala
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, всичко мина нормално с едно изключение - малко се забавиха с доставката. Иначе не са ме прецакали с нищо, на английски си кореспондирахме, цената е точно толкова колкото ти казват, няма някакви скрити такси. Аз преведох парите по банков път, за България няма друга възможност (незнам с кредитните карти как стоят нещата). На мен ми доставиха нещата директно до вратата :) ... А, още нещо - бяха забравили да ми пратят ефекта който си поръчах към китарата, но след като им писах ми се извиниха и ми го пратиха... Общо взето е това, ако те интересува нещо друго - питай. :) Не са фирма-фантом, но покрай забавянето и забравянето ми се сториха маааааааалко несериозни ;) Може пък да съм бил изклиючение :) ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи,по мое мнение http://www.musicstore.de/ е най-добрия вариянт за поръчки,има български персонал,акуратни са винаги,доставките не закъсняват,а след 1вата поръчка може вече да ползваш и наложен платеж,по мой наблюдения е по евтино от томман.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.