kmfb Публикувано Юли 29, 2008 Публикувано Юли 29, 2008 Ми тва ни е първото записано, може да се чуе на www.myspace.com/helmetx Записът е правен в домашното студио, по известно като "Тавана Рекърдс". Инструменти и вокал минават през Line 6 POD X3 и влизат в неква M-Audio звукова карта, добра си е. Всичко е обработвано на Pro Tools. Инструментите са: Gibson Les Paul Classic; Ibanez RG7321; Ibanez SR505. Вокалите са записвани с кондензаторен AKG, некъв евтин модел. Барабаните са редени. Всички коментари и критики - добре дошли Цитирай
zwero Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 Супер сте пичове.Идейката и записчето много ми харесаха. Цитирай
RG1527RB Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 Бравос бре Дани поздрави на цялата банда.Кога 6те видим клипа? Цитирай
Fenix Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 Яко!!! напомня ми малко на Годсмак и идейно! Цитирай
Scavenger Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 Яко!!!напомня ми малко на Годсмак и идейно! не малко а много напомня на Годсмак но е готино евала пичове Цитирай
Lekov Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 наистина напомня на годсмак но е яко да ви кажа честно Малко вокала ако беше на места по както трябва парчето щеше да е професионално, но може и да придобие опит с времето Също една друга забележка мисля че трябва да намалите повтарящите се части в интрото ... по малко пъти да се повтарят Цитирай
kmfb Отговорено Август 27, 2008 Автор Отговорено Август 27, 2008 Мерси за мненията и препоръките на всички Годсмак са ни сред топ френдс в МуСпаце-то, нема как да не прилича и на тях. Дани ще понамали приликте, сигурен съм. Иначе клипа още нема да види бял свят, щото монтажа му много нещо не влиза с музиката, та требва да се пооправи. По принцип едва ли ще личи за неопитно ухо (око), ама точно в тая гилдия още нема да се срамиме. Поздрави! Цитирай
col_radin Отговорено Август 30, 2008 Отговорено Август 30, 2008 бравоооооооо OT POISON евала на бенда Цитирай
Recommended Posts