MDFk Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Ямаха РГХ420с - Тайуаааан. Уошбърн Таурус Т25 - Малайзия,макар да са ми го казвали - никъде не го пише. Кремона(уж Сиена) - маде ин БеГе. Цитирай
qze Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Имам 3 български гребла - 2 кухи и 1 на ток, но най-добре гребе индонезийското ми електрическо - мога да греба с часове без да се уморя :guitar: Цитирай
Passkalero Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Passkalero кажи коя банка ограби? Просто имах късмета и 6анса доста дълго време да работя в 4ужбина,...това е...Вси4ките си пари съм давал за музика... Не съжелявам...,...ама малко като се замисля може и да съм прекалил...,май за някой работи съм си давал парите напразно.Нямам впредвид изброеното по-горе ...ама това е друга тема Цитирай
Passkalero Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Хитрец си ти Паскалеро... Ти кой си? Май съм те сре6тал някъде във форума ама не се се6там! Извинявай! Разкажи пове4е за себе си. Цитирай
RockoBG Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 Мойта е от всякъде. Даже не мога и да предполагам кой чарк от кеде е. Най-вероятно в по-голямата си част е жълта... Електрониката сам си я правих много благо звукна, ама като не чета етикетите... Иначе на фасон мяса Лес Пол. Само грифа ми знам със сигурност че е тукашен. Цитирай
Recommended Posts