Nikolay Petev Yolov Публикувано Юли 26, 2008 Публикувано Юли 26, 2008 Отварям темата, за6тото ми е много интересно кои какви ефекти има в нали4ност и използва (става въпрос не само за видовете, ами и за марките) Търсих във форума да не дублирам темата, но определено ни6то не намерих. Аиде сега хвелете се!!!!!
RockHeaVeN Отговорено Юли 26, 2008 Отговорено Юли 26, 2008 ми при мен не е много за хвалене,ама ... зуум Г1х - със него ще сам поне докато не събера за меса буги ахаха
Nikolay Petev Yolov Отговорено Юли 26, 2008 Автор Отговорено Юли 26, 2008 ми при мен не е много за хвалене,ама ... зуум Г1х - със него ще сам поне докато не събера за меса буги ахаха 4овек, тва е ма6ината: - 96 kHz sampling Frequenz - 32 bit FX Prozessor - 3 band Equalizer - До 5000ms Delay и наи-якото: - От 20 Hz до 40 kHz и вси4ко това само за некви си 100 лв И наи-важното: ДОВОЛЕН ли си?
RockHeaVeN Отговорено Юли 26, 2008 Отговорено Юли 26, 2008 ^ми да ти кажа доволен сам си макар че това процесорче е идеално за по метал китарисчета заради най - вече екстрийм диста, многото драйв симулации (на марсшал, на дизел, на пиви)! има и много добри модулации и филтри, също и дръм машийн - бе доволен сам пс: и все пак за 150 кинта неможеш да очакваш кой знае какво
Recommended Posts