spotlight_kid Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 напоследък се фанах че ме държат по 4-5 месеца като много , с едно понаждане съответно на една от двете.Наскоро турих 10-ки Д'арио, до сега с 9-ки жулех все , да видим колко ще ме издържат. :think: къде точно ти се късат?...мойте се късат заради шибаното тремоло дет пречупва струните Цитирай
wessy Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 При мене има 2 варянрта - - първа и фтора да са пръснат от бендове - 7-та през средата не знам как става тоя номер но става иначе аз свиря със GHS докарани от щатите между другото ми бяха докарали Дадарио 10-52 опаковката е същата като на тия тука ф БГ обаче.... струнните са супер различни - много по здрави, много по ярко звучащи и не им пада никела не фтория ден а след около месец ама то си е ясно че тука ни продават боклуци ф оригинална опаковка в. Цитирай
5ar Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Незнам за вас, но някой чувал ли е струни EVERLY? Веднъж си купих и останах доста приатно изненадан. Вадеха истински VINTAGE звук Цитирай
Sieger Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 (Редактирано) Значи и на мен ми се е случвало да си купя Ямаха и да има резервна 1ва, но с качеството на тези струни би трябвало да има и 2ра 3та 4та 5та и 6та резервни... аз бях доста недоволен от тях, тъй като едно опъване на флойда и се скъса първа... тъкмо казах "Пу да му еб..." и 2ра се скъса (обяснимо щото все пак флойда опъва повече...), накрая се изнервих свалих ги и си направих гривна от тях (бтв стават много готини, ако някой иска да свирне ) Редактирано Август 10, 2005 от Sieger Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 Преди 10-ина години открих D'Addario и от тогава свиря само с този модел, размер .9. Преди това съм пробвал какви ли не - Fender, Ernie Ball, и т.н., но нищо не може да се сравни с D'addario. Най-скапаните струни, които съм имал някога бяха xxxx и скъсах 3 от съвсем нов комплект само за 1 репетиция. Цитирай
Recommended Posts