solo5 Публикувано Август 6, 2005 Публикувано Август 6, 2005 Абе пичове за пръв път си сменям струните на новата ми китарка купил съм си струни Yamaha Electric Guitar Strings 0.10 Light Nickel Wound Отворих пакета и гледам 6 струни и една допълнителна първа. Така ли ги пакетират вече или нещо са се объркали ... щото ако е така е супер Преди да си купя тази китарка, около 10 години подрънквах на старата и доста бях занемарил, но определено преди май нямаше такова нещо Цитирай
AccesS Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 честито да ти е , едвали е нормално, просто си оцелил на пликче изглежда и не разбрах само 10 години не си си сменял стуните на старата ти китара или .. ? Цитирай
solo5 Отговорено Август 6, 2005 Автор Отговорено Август 6, 2005 честито да ти е , едвали е нормално, просто си оцелил на пликче изглежда и не разбрах само 10 години не си си сменял стуните на старата ти китара или .. ? горе долу най-много един път да съм ги сменил и то с БГ хром струни Старата ми китарка беше БГ Кремона, с 2 двойни адаптора, от които този на нек позицията беше изваден а този на бридж позицията беше подпрян с 2 гвоздейчета да не падне адаптора Цитирай
solo5 Отговорено Август 6, 2005 Автор Отговорено Август 6, 2005 е друго си е новото блескат и свиренето е лесно ... обаче тоя звук на тенекия трябва да мине време Цитирай
npace Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 аз по принцип само yamaha ползвам ама .09 струните им не ме кефят баси пътва струна се скъса преди да я настроя на високото Ми Цитирай
solo5 Отговорено Август 6, 2005 Автор Отговорено Август 6, 2005 Тия са десетки, ама нямам поглед още ще ги видя взех ги от малкия ЦУМ за 9.50лв като бях в София (в Бургас са към 12.00-13.00лв) Цитирай
kitaratapesho Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 много марки струни за електрическа се продават с резервни първа и втора - например La Bella другото хубаво на тази марка е , че ги продават вакуумирани и започват да горят чак след като ги отвориш Цитирай
jFog Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 Д'арио също са ''изолирани'' не чак вакумирани де... но Аз не съм попадал на резервни струни до сега :0 ) по принцип 5- и 6- грърмят първи Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 преди бая време си бех купил некви немски...ама на пакета пишеше с огромни букви че 1-ва има и резервна,,,,не че знам немски ма са сетих Цитирай
Telerig Отговорено Август 6, 2005 Отговорено Август 6, 2005 Никога не съм ползвал струни ямаха, но навремето имаше едни "Vinci" - само от тях взимах, че бяха с резервни 1-ва и 2-ра и бяха сносни. Купувал съм и "Rocktron" също с резервна 1-ва. Така, че споко- не са се обаркали най вероятно и от ямаха Цитирай
npace Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 ми аз от Dynacord си ги купих за последно ама нямаше такива екстри а сега металното топче на първа струна е завързано на възел за нея за да се държи струната...селяния Цитирай
solo5 Отговорено Август 8, 2005 Автор Отговорено Август 8, 2005 по принцип 5- и 6- грърмят първи ко ма напрай ве как ши скасъш 5-та и 6-та Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 по принцип 5- и 6- грърмят първи ко ма напрай ве как ши скасъш 5-та и 6-та зависи от къде ги броиш пък и какво свириш Цитирай
GuitarMaster Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 хе и аз доста съм използвал yamaha, и верно че и на мен ми се случи в единия пакет да има 2-е втори сега остана да намерим и останлите четири и yamaha-та точно мисля че не са вакомирани нито са изолирани но няма значение Цитирай
jFog Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 по принцип 5- и 6- грърмят първи ко ма напрай ве как ши скасъш 5-та и 6-та ни си знам силата дя... напоследък се фанах че ме държат по 4-5 месеца като много , с едно понаждане съответно на една от двете.Наскоро турих 10-ки Д'арио, до сега с 9-ки жулех все , да видим колко ще ме издържат. :think: Цитирай
Recommended Posts