dimitar_blc Публикувано Юли 23, 2008 Публикувано Юли 23, 2008 Здравейте, Преди време попаднах на тези озвучителни тела: MS-2105 и MS-2107 . Не им обърнах много внимание, но на скоро когато ми потрябва нещо малко и компактно за едно озвучаване се сетих за тях и реших, че могат да ми свършат работа. За жалост незнам какво представляват и какъв звук вадят. Ако някой е виждал такива или има впечатления от тях нека сподели мнение по долу в темата. Ще бъда благодарен за всички съвети. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 Тъндър са евтин китайски боклук, който по никакъв начин не си оправдава цената.. До момента няма колона на тъндър, която да ми звучи добре. Събери повече пари и си вземи нещо истинско, може пак да е с пластмасов корпус, но недей взимай тъндър.. Цитирай
Nikolay Petev Yolov Отговорено Юли 26, 2008 Отговорено Юли 26, 2008 Но като цяло не виждам проблем от пластмасата. Дори много ка4ествени колони са с пластмасов корпус. За тези, които си споменал незнам. Цитирай
Recommended Posts