KingdomX Публикувано Юли 21, 2008 Публикувано Юли 21, 2008 Значи иамм една трупа Осейдж-Ориндж, който е на сигурно 12-13 години вече и се чудя от него могат ли да се правят китари. Знам , че става за правене на лъкове, като тис-а, и някъде из някой сайт бях забелязал, че се използва и за китари. Дървото е изключително здраво и трудно за обработка, но това е друга тема, която не мисля да засягам. Някой има ли такава китара, правил ли е такава китара, интересувал ли се е като мен за дървото и неговите характеристики. Понеже имам и един 33-35 годишен орех - как ви се вижда идеята за комбинацията между 2-та вида дърво - Осейдж и Орех? ПП дано темата не ви се стори малоумна Цитирай
KingdomX Отговорено Юли 22, 2008 Автор Отговорено Юли 22, 2008 E, никой ли не се е сблъсквал с тоя тип дървесина? Много странно.... някъде бях чел, че се използва, но искам някаква по-подробна информация и като гледам пак сам ще трябва да се оправям, явно главите на този форум отдавна са заезнали безследно Цитирай
Recommended Posts