niki123bg Публикувано Август 5, 2005 Публикувано Август 5, 2005 (Редактирано) Изрових едно мое записче от 97 - 98-ма година. Представлява проба за мултитрак запис с великият софтуер Cool Edit Pro. Машинката беше нещо от сорта на Cyrix 233 MHz, 32Mb RAM, един огромен и грозен 5 инчов HDD Big foot. "Саунд интерфес-а" в много кавички беше великата ESS 1869. Останалото - китара Пълдин плъгната в Boss MT2, който от своя страна е вкаран директно в лайн ин на звуковата карта. Барабаните и баса са правени в Мод Тракер, но за записа бяха баунс-нати с Фаст Тракер в уейв фаил и импортирани в Cool Edit Pro. Свирнята можете да не я броите, целта беше магията на мултитрак записа Ей го и нещото: Записче Редактирано Август 5, 2005 от niki123bg Цитирай
YtseJam Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 Ухаа, подкарал си куул едит на сирикс. Това е постижение само по себе си. Иначе кефец, аз толкова много барабани съм изписал на фаст тракър, че не е истина. Цитирай
DeathZone Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 Ей момчеце я по сериозно :killyou: Цитирай
YtseJam Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 Яко Блек Стар на Малмстийн. :violin: Цитирай
niki123bg Отговорено Август 5, 2005 Автор Отговорено Август 5, 2005 Ех тея Сайрикси, слава богу че ги спряха от производство и ни спестиха мъките Много яки си бяха тея тракерчета, особено мод тракера - 95-та година той ми правеше кефа с един собственоръчно направен Ковокс преобразувател на принтерският порт с цели 8 бита - супер автентичен невероятно реалистичен и бомбастичен звук После почнах работа, """забогатях""" и си купих истинска звукова карта с цели 16 бита - голям кеф Роска, нали знаеш - мързела не мори, а мъчи Цитирай
YtseJam Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 С лицето bobalan се съдирахме от радостта на саморъчно направения Covox, ех спомени. После и аз минах на космическия за времето си SoundBlaster Vibra 16. Цитирай
jFog Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 много си е шик Пълдинката направо мачка аз бях зарибен на времето по импулс тракер-а.. кофти че не паза оригиналните файлове , бяха некви смешни кабайти и яко куфялка през уинамп-а трябва да поровя архивите Цитирай
Recommended Posts