Teodor Hellsing Публикувано Юли 19, 2008 Публикувано Юли 19, 2008 Някой може ли да ми каже дали и къде мога да намеря акустичен бас за цена до 300 лв ако не поне да ми кажете дали сте виждали някъде и някакви ориентировачни цени че е малко зле положението Цитирай
Icarus Отговорено Юли 19, 2008 Отговорено Юли 19, 2008 Има разни в Динакорда на Искърско Шосе. Малко модели са, и ми се върти цена от сорта на къмто 400 камъка, но за това не съм сигурен - само се завъртях покрай тях. Цитирай
mitkomont Отговорено Юли 31, 2008 Отговорено Юли 31, 2008 Здрасти, аз се запалих по баса преди няколко месеца и бях решен, че ще си купя именно акустичен бас за да се уча на него (харесва ми концепциата за акустичен инструмент). Дълго търсих и оглеждах и да ти кажа, просто не мисля, че на нашия пазар се предлага нещо, което да е около 300 лв. Най-евтините са по 450 - 500 (имам предвид нови). Освен това като цяло това по магазините е много рядко срещан артикул и имат по 1 екземпляр или ти предлагат да си поръчаш без въобще да си го видял. Има варианти да си поръчаш по интернет но с доставката и застраховката идват същите пари. Моят съвет е да си предвидиш малко по-голям бюджет и да си харесаш нещо на Ибанез или Стаг. Аз лично така постъпих, сега притежавам акустичен бас Стаг, струваше 500 лв и поне засега ми върши чудна работа в ученето да свиря. Цитирай
Demetrii Отговорено Август 1, 2008 Отговорено Август 1, 2008 Понеже и аз съм на тази вълна, да драсна два реда с информация, с която съм се сдобил през последните месеци. Акустичен бас не се продава лесно в България, може би за това няма голям избор. От всички музикални магазини, които обиколих се оказа, че има само един модел на Стагг, който според мен не е удачен. С малко тяло е и без усилвател не звучи добре. Правя уточнение, че всички акустични са всъщност електро-акустични, което е добра екстра. Цената на този модел е мисля 400 лева, а в магазина до Консерваторията даже беше 350 /май/. Колегата го е писал с поръчването по каталог, но как можеш да си купиш инструмен без да си чул как звучи. Все пак ако можеш да рискуваш и да вложиш около 600-700 лева Ибанез имат добри акустики. Аз така реших да направя и се чудя как да си внеса от щатите един Алварез, който най-ми е паднал на сърцето, а и не е много скъп Успех Цитирай
vhcs Отговорено Август 2, 2008 Отговорено Август 2, 2008 виж това http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=43364 аз си купух Johnson преди 2 години за 120евро от германия и за свирене в кущи както и за купони е супер ... за записи или сцена не съм го ползвал, но с един готини струни може и по-добре да звукне Поздрави Алекс Цитирай
Recommended Posts