RZArector Публикувано Юли 17, 2008 Публикувано Юли 17, 2008 Още не свиря на ел. китара но скоро време възнамерявам да се заема сериозно. Тъй като в нашия град няма музикален магазин, пък и нямам време да ходя до София да обикалям по магазини и затова реших да попитам тук. Директно към въпроса: колко струват приблизително най-евтините кубета (нови, от магазин)? Говориме за кубе с малка мощност за домашно ползване, тъй като живея в апартамент и не ми се иска да развалям отношенията си с комшиите... пък и съм начинаещ, а и бюджета ми е ограничен ПС: гледах из форума, но не намерих информацията, която ми трябва, а пък и нашите магазини си нямат онлайн каталози. Цитирай
tiki Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Погледни във форума още малко и ще намериш необходимата ти информация. И то доста подробно Прочети добре купува продава. Там всеки ден минават усилватели от 100- до много лв. Ако ще почваш то си вземи нещо малко 10- 15 w и по възможност с драйв и даже ако имаш бюджет с повечко ефекти че да разбереш за кво иде реч Повечето музикални магазини имат онлайн каталози. Фактор, Икономов, Динакорд , че и други за които не се сещам но във форума ще намериш със сигурност на по ниска цена усилвател и ще ти върши работа. Има даже и лариуси, които цената не им е повече от 80 лв. Цитирай
Recommended Posts