Old_Shetarhand Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 да ма на мен достигането на острова ми стои на 65 % от вече половин час :wall: Цитирай
metalmaniak Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Много е идеен момента с таблатурите под отделните... как да ги нарека :think: Цитирай
Dushmanina Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Браво, Владо! Направо изби рибата с тоя сайт, отдавна не съм се смял така... Сайта Цитирай
solo5 Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 wow :godbless: много яко е това, има какво да науча от тук Цитирай
jFog Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Много е полезно определено, щом и мене ме зариби да поуча това онова :) много е секси сайта :guitar: Вожда направо изби рибата като направи щпагата .. не се сещам на коя буква... Цитирай
npace Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 ахахаха смех та смех ето такива неща знаете че не харесвам, сложните дето са без емоция в тях Цитирай
solo5 Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 ахахаха смех та смех ето такива неща знаете че не харесвам, сложните дето са без емоция в тях как ще са без емоция то само емоция има в тях Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Август 4, 2005 Автор Отговорено Август 4, 2005 Страшно много ме кефи сайта-хем е комичен,хем е полезен.Това нещо с таблатурите по всички хватки които свири пича е желязно.Но хумора и изпълнението е номер 1,сигурно съм го гледал 100 откакто ми го прати един приятел Владо Цитирай
maringtr Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 И аз го гледах яко много пъти от вчера... Чудя се няма ли начин да си го сваля на харда? Пробвах да копирам флаша от temporary internet files, но се оказа че той се състои от много флашчета навързани в един и няма как да стане номера... Цитирай
overhate Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 Интересно кой ги е свирил фрагментите. Цитирай
Black Bird Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 Интересно кой ги е свирил фрагментите. човека който е правил флаша Mika Tyyskä е мултимедиен дизайнер и посвирва на китара Цитирай
maringtr Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 И на това ако му викаш "посвирва" Цитирай
Black Bird Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 И на това ако му викаш "посвирва" поне така казва той е свири в неква банда ...ама си бачка по медията Цитирай
maringtr Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 хахаха, абе за*би да посвирва, яко бичи пича много много яко! Цитирай
Recommended Posts