Demoman Публикувано Юли 13, 2008 Публикувано Юли 13, 2008 Искам да си направя колони с един от тези двата говорителя. Обемът ще е до 40 литра, максимум 50 литра на колона. Въпросът е - кой от двата говорителя да избера? Симулациите на басс-бокса са практически идентични, със съвсем леки плюсове за Еминенса. Цената е практически еднаква. Конструкцията ще е бас-рефлекс. Интересува ме, ако някой има конкретни впечатления от тези говорители да ги сподели, също ме интересува кой от двата е по-здрав, както физически, така и електрически т.е. издържащ на претоварване. И съответно кой говорител с какъв високочестотен е подходящо да се комбинира? Иначе бюджета ми е горе долу 80 лева на говорител, максимум 100 лв. (това е само за ниско-средночестотния). Цитирай
Demoman Отговорено Юли 30, 2008 Автор Отговорено Юли 30, 2008 Избрах си Eminence BETA10. Сега друг въпрос: какъв е най-подходящия високочестотен говорител за тях? Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 За какво ще се ползват тези колони , двулентови ли ще са ? Цитирай
Demoman Отговорено Юли 30, 2008 Автор Отговорено Юли 30, 2008 Да, двулентови ще са. Ще се използват за вдигане на шум (купони, рожденни дни и прочее интелектуални мероприятия)... Цитирай
Recommended Posts