Ohial Ixela Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 бе дръпни си warmen и приятно слушане... Цитирай
black_waltz Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 (Редактирано) Skyfire - абсолютна психария от клавирни и китарни сола съчетани в невероятна мелодия Imperanon - млада но за сметка на това адски добра банда с много яки клавири Eternal Tears Of Sorrow - има какво да се научи от клавирите им Malmsteen - накъда без него Butterfly Temple - руска бандичка, мн приятна за слушане особено 2003 Virtuocity - поредния неокласически шедиовър Rhapsody - няма какво да коментирам та това е от мен, дано съм помогнал Редактирано Август 14, 2005 от Alexi_Laiho Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 (Редактирано) Не видях никой да е споменал Savatаge , а те са стабилна група.И точно за пианист става въпрос. Редактирано Август 14, 2005 от Mephistofel Цитирай
Topsun Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 е,ти спомена саватажедно време,като бях малък им бях фен (това беше по времето,когато слушах и DT и тем подобни групи) Цитирай
rocka_rolla Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 От готик-метал групите са доста тези, които използват клавири. Lacrimosa, Therion, мисля че и Within Temptation, абе не казвам че са чист готик-метал, ама . Също Tiamat и To Die For имат песни със клавири Цитирай
tedeto Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 :think: пробжаи и Battelore. Ако не се лъжа Цитирай
Shagrath Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 освен повечето блек , дуум и готик групи на първо място си остава NIGHTWISH !!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Сега се сетих и за още една подобна на Savatage немска група ,която ме радва - Rough Silk. Цитирай
black_waltz Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 освен повечето блек , дуум и готик групи на първо място си оставаNIGHTWISH !!! For My Pain също не отстъпват Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Пробвай с Artension , но внимавай - Виталий Куприй не е случаен. Цитирай
Glacierise Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Bodom задължително Kalmah, Norther, Dark Tranquillity, Warmen верно е много яко, и цялата там финландска пасмина Цитирай
Morning Star Отговорено Септември 11, 2005 Отговорено Септември 11, 2005 Dimmu Borgir Да, това е групата с най-уникалните синтове и с най-добрия блек метъл клавирист ( Mustis ) Препоръчвам ти албума Spiritual Black Dimensions.Не че другите са по-зле, но в първите албуми клавирите са по-прости, а в последните два си е направо цял оркестър бтв здравейте всички, вчера се регистрирах в този форум. Цитирай
yourkiller Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 абе без Children Of Bodom за никъде... иначе добра група с интересни, но определено не виртуозни клавири са (или по-точно бяха) Crematory Цитирай
Urzulak Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 обезателно бих добавил и шедьовърът на Samael - Eternal !! за мене Ксай прави умопомрачителни клавири там (не в смисъл на ВИРТУОЗНИ, а в смисъл на ЕФЕКТНИ!!). Цитирай
Recommended Posts