TerminalFrost Отговорено Юли 10, 2008 Share Отговорено Юли 10, 2008 ^^ Thomann нямат проблеми с доставката, освен този, че срокът за доставяне по подразбиране е доста дълъг, и инструментите пристигат в митницата, а не на адреса за доставка, но ако им се каже, че искате доставката да е с експресна услуга, тогава поръчаното пристига на адреса за около седмица, но е малко по скъпо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юли 10, 2008 Share Отговорено Юли 10, 2008 ако имаш късмет с бройката Това е точно така и затова си е хубаво да се пробва, а и човек като малко повече време по самото усещане на китарата в ръцете може прецени горе-долу за какво иде реч, но това е друга тема. Сега обаче, като се замисля, тези китари не е нужно дори да се пробват. Реално едва ли ще са по-лоши от Squier-четата за по 220-250 лв по магазините, които китари хората ползват с години като започват да се учат. А и една такава китара винаги може да бъде продадена, обявите от сорта на "Купувам китара, да е запазена и да е до 200 лв" са доста чести, затова дори и първият притежател да не е особено удовлетворен от покупката може лесно да "поправи" грешката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sevenstring Отговорено Юли 10, 2008 Share Отговорено Юли 10, 2008 Това е нелош вариант, да. Интересно е все пак някой да купи и пробва някои модели на HB, за да разберем какво им е ОК и какво им куца. Аз не съм краен песимист относно качеството им, въпреки, че има вариант да е малко по-зле от популярните марки. Ами, купи си ти една! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
xstyle Отговорено Юли 11, 2008 Автор Share Отговорено Юли 11, 2008 Благодаря на всички които са отговорили! Между другото този модел който аз показах струва 269 евро по 2 прави 540 лв, а в Thomann струва 149 евро(вижте сами там където са цените отдолу ако не ми вярвате). Мисля че няма да е по-зле от един скуаяр . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts