jerry 2 Публикувано Юли 9, 2008 Публикувано Юли 9, 2008 Здравейте, от год. и половина свиря на китара и много ми трябва учебник по хармония. Разбрах за този на Парашкев Хаджиев и смятам да си го намеря, но искам да попитам някой може ли да ми каже и някои друг, който е специално за китара, може и на английски език. Цитирай
Nikolay Petev Yolov Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 Здравейте, от год. и половина свиря на китара и много ми трябва учебник по хармония. Разбрах за този на Парашкев Хаджиев и смятам да си го намеря, но искам да попитам някой може ли да ми каже и някои друг, който е специално за китара, може и на английски език. Виж, ако си няма6 особено понятие от хармония първо поогледаи този на Хаджиев, 6те ти свър6и работа. Дали е за китара или не хармонията си е хармония и правилата са съ6тите. След като нау4и6 основните може да се упъти6 към някои саит с наименованията на акордите в Джаз и Поп музиката, за6тото тези от Хаджиев са за 4етиригласна хармонизация за Хор, но това наистина си е основата. Ако директно се занимава6 с Джаз и Поп хармония 6те ти е малко трудно да схване6 вси4ко. Успех!!!! Цитирай
Recommended Posts