badhabittt Публикувано Август 1, 2005 Публикувано Август 1, 2005 абе гледам напоследък няма много нови теми и реших да си измисля една която ще ми е нужна след няколко месеца та интресувам се от всякакви видове басове на цена до 200 250 лева :violin: предложете ми нещо за тази цена и ако може да има повече от един отговор ще е идеално и ако може кажете ми като предложите някоя китара защо точно такава какво и е хубвото и какво лошото знам че темата не е нещо интересно но от мен толкова Цитирай
assoass Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 За тея пари - second hand! Иначе просто няма смисъл.... Цитирай
Burton Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 За тея пари - second hand! Иначе просто няма смисъл.... True...за тия пари май даже stagg няма... Виж ако заделиш 300-350, вече има варианти - Silvertone, Stagg...по-качествени second hand... Цитирай
Demiurg Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 За тия пари мога да ти продам една Ямаха - RBX 250 като ТАЗИ, само че черна. С изричното ми предупреждение, че освен за начало, като да свикнеш с инструмента, за друго НЕ СТАВА !!! Цитирай
Recommended Posts