Mishie Публикувано Юли 8, 2008 Публикувано Юли 8, 2008 (Редактирано) Новичка съм и не знам дали това е точния раздел,но наистина много искам да се науча да свиря. Никога не съм се занимавала с това,на 13 години съм,ако можете да ми помогнете с какво да започна и как ще съм ви страшно благодарна. Време имам в изобилие,средства не толкова,надявам се ме разбирате Благодаря предварително ^^ Едит:Забравих,от София съм. Редактирано Юли 8, 2008 от Mishie Цитирай
heddi Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Има 1 тон теми, от които можеш да намериш информация аз бих ти препоръчал "Център за Музикални Изкуства", ето и линк: http://cma-bg.com/bg/ Цитирай
brashliana Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Новичка съм и не знам дали това е точния раздел,но наистина много искам да се науча да свиря.Никога не съм се занимавала с това,на 13 години съм,ако можете да ми помогнете с какво да започна и как ще съм ви страшно благодарна. Време имам в изобилие,средства не толкова,надявам се ме разбирате Благодаря предварително ^^ Едит:Забравих,от София съм. Давам уроци в зала Олимпииска на НДК.20лв на 60мин.Ако желаеш обади ми се:тел.0878325750 Брашляна... Цитирай
Recommended Posts