Cedric Публикувано Юли 7, 2008 Публикувано Юли 7, 2008 Някой знае ли програма в която има ефекти в реално време примерно ехо.. Имам предвид докато пееш на микрофона гласа да излиза с ехо... мерси предварително Цитирай
dedomito Отговорено Юли 7, 2008 Отговорено Юли 7, 2008 Добре дошъл във форума , много е хубав и много е полезен . Вярно е че отнема време човек да попрехвърли темите в раздела , но не е лошо все пак да отделиш малко време , тъй като много повече време отнема да се отговаря постоянно на едни и същи въпроси пак и пак . МОга да те посъветвам следното : дали ще е ехо или дисторшън или каквото и да е ти трябва програма която да го направи , тези програмки се наричат ВСТ плъгини / VST plugin / същите работят през програми които се наричат VST Host като Рипър , Кю Бейз , Тракшън , или най-обикновенната програмка http://www.hermannseib.com/english/vsthost.htm .Последната програмка е фрии и можеш да си я дръпнеш , дърпаш и един плъгин дилей , зареждаш го през програмката и се почва пеенето и пиенето Успех Цитирай
itka Отговорено Януари 27, 2012 Отговорено Януари 27, 2012 здравейте и от мен,и аз се интересувам от тази тема,свалих тази програма,но нещо не я разбирам .как да я подкарам искам като пея на микрофона да си реголирам в момента ефектите,как става това? Цитирай
Recommended Posts