velit Публикувано Юли 7, 2008 Публикувано Юли 7, 2008 (Редактирано) как да започна с перце или с ппъсти ? С кое е по добре и кое ще ми трябва за напред благодаря ви предварително Редактирано Юли 7, 2008 от velit Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 7, 2008 Отговорено Юли 7, 2008 и двете трябва да можеш, и после хващаш перцето с показалец и палец и го използаш като палец, а свириш с пръсти (останалите три) и т.н. Цитирай
Entwine Отговорено Юли 7, 2008 Отговорено Юли 7, 2008 А зависи.......1во от твоята стилова насоченост и 2ро от вида на китарата,на която свириш....... ако мислиш да свириш на класическа китара--->пръсти....ако мислиш да свириш тежка музика---->перце.... Цитирай
sasog Отговорено Юли 7, 2008 Отговорено Юли 7, 2008 ^ така си е.Значи на класическа китара (с найлонови струни) се свири с пръсти, а на електрическа китара с перце.Естествено всичко това е условно:няма кой да ти забрани да свириш на класическата китара с перо.Освен това арпежио на електрическа можеш да свириш с пръсти. Цитирай
GuitarHero Отговорено Юли 7, 2008 Отговорено Юли 7, 2008 Ми гледай са аз свира и с двете много зависи от музиката ако е нещо по твърдо естествено че с перце а баладите на класическата всичките ги свиря с пръсти но хвана ли електрическата не можеш да се оправиш с пръсти Аре и успех с музиката самно така пич учи се от началото може и да е мъка но след това ти гарантирам 100 процентово удоволствие !!! Пробвай в началото с табовве и отвараи ушето щото и то трябва да свиква !! Ае успех Цитирай
Valhalla Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 е после ще ти трябва перце и все пак някакси удоволсвието да свириш с пръсти и да усещаш струните според мен е по-голямо Цитирай
Recommended Posts