iashor Публикувано Ноември 17, 2004 Публикувано Ноември 17, 2004 Ако някой има некое от тея, :violin: нека сподели доволен ли е, струват ли си парите, ако нещо им липсва какво и т.н. Цитирай
ELVIS Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Аз имам AVT20 и съм много доволен. Найстина има всичко, което може да се очаква от един Marshall, звукът му е убийствен, всички хвалебствени ревюта, дето бях чел из нета са вярни. Недостатъка му е, че няма footswitch, но това не е проблем при по големите модели... Цитирай
iashor Отговорено Ноември 17, 2004 Автор Отговорено Ноември 17, 2004 уаууу тенкс това зву4и мноо добре за футсуитча, про4етох по справките , затовва и авт20 не го споменавам...ма звука е по-важен де а звук в кви граници, според твоите разбирания можеш да докараш? и колко кинта го взе? Цитирай
ELVIS Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Еми... можеш да докараш сякъв вид рок и пънк (аз това свиря). Предполагам че и за хеви метъл е ок, ма за по тежки неща си требва допълнителен дистер. Спокойно можеш да изкараш Слаш/Пейдж тип звук. Чистия канал е мноо добър също, найстина наподобява лампов усилвател като го набримчиш по силно. Реверб-ът е приличен също. Купих го за 630 лева от фактор преди около половин година, иначе и аз исках АВТ50, ма докато събера пари и някой го купи, после така и не докараха нови. Цитирай
iashor Отговорено Ноември 17, 2004 Автор Отговорено Ноември 17, 2004 хмм ми във Благоевград за АВТ50 искат 1060лв ако твоя е около 630, то тая сума..бе мааму не е ли малко големи4ка? Цитирай
ELVIS Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 ми във Фактор АВТ50 струваше 850 лв, така че.... големичка ми се вижда. Проблема е че във Фактор вече ги няма, а като гледам не мислят и да докарват нови Цитирай
iashor Отговорено Ноември 17, 2004 Автор Отговорено Ноември 17, 2004 Аз, доколкото разбрах за цяла българия представител е станал единствено въпросният център икономов... и е възможно липсата на конкуренция да е пратила цената от 850 на 1060, баси тва е адски нахално!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: то човек по-добре да провери в македония сърбия или румъния кокло ги дават там...с транспорта барабар пак по-евтино ще излезе!!! Цитирай
Angry Samoan Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Цената на AVT50 наистина е толкова. Проверявал съм в различни немски и американски сайтове AVT 50 AVT 50 и цената е някъде около 549 EU, което е около 1100 лв., така че цената не е завишена. MG серията също е много добра. Тя е нова (отпреди 2 години) и има DFX, което го кара да звучи като почти като лампов, а и цената е по-изгодна. Фирмата е много сериозна, тъй като май са единственият дилър на Marshall за този регион, защото от тях купуват и от Сърбия, Македония и Албания. Между другото аз бях преди една седмица в Благоевград,за да си поръчам MG 100 DFX и хората от Музикален център Икономов бяха много коректни и ми го доставиха след няколко дни и струваше точно толкова колкото и Германия 449 ЕU. Цитирай
iashor Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 MG 100 DFX а това 4удо как свири? има ли ефекти и какви? доколкото разбирам не е лампово... Ще съм ти благодарен, ако споделиш Цитирай
bulby Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 То AVT50 пак не е лампово, само преампа му е лампов. Това беше дискутирано в друга тема... Цитирай
iashor Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 да да тва го знам! има една лампа, ма тя със сигурност си казва думата Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Всъщност лампата е най-ценна когато е в POWER AMP-а, но поддръжката е по-солена. Аз имам един Marshall Valvestate, от първата серия обаче, и му се радвам. Цитирай
Angry Samoan Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Това combo се оказа ебати добичето. Като го надуя малко над средното ниво направо къса глави и кърти мазилки. Съседите са токова доволни от това , че вече са решили да подадат жалба в полицията. Иначе combo-то има много добър Overdrive канал и distortion-a звучи много добре, а DFX превключвателя го кара да звучи като лампов. OD2 е повече за метал и сола, така че него не го ползвам чак толкова много, но OD1 вади перфектен особено за рифовете на Black Sabbath. Clean канала също е много добър. Има само един малък проблем, ако може някой да ми обясни ще му бъда много благодарен. Когато съм на Overdrive канала и като си махна ръцете от струните се чува един брум. Това от адаптерите на китарата ли е или от amp-a? :think: Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 В твоя случай Н.Гейта му е майката Явно си избичил голяма резачка :guitar: :wall: Аз преди доста време също го имах този проблем, но вече не използвам толкова остри бленди :violin: така че всичко е M'Kay Като за начало пробвай да намалиш Gain-a Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Това с бръма и ръцете е добре известно следствие от загубата на заземяване при пасивни адаптери. Когато имаш активни земята ти идва от захранващата батерийка. Можеш да го пробваш това с батерийката дали става и при пасивна електроника. Интересно ми е, а пък моята китара е с активна електроника и не мога да го пробвам. Та вземи една батерийка от 9V (може и по-малка предполагам) и вържи масата на китарата за единия и полюс. Другия полюс изолирай старателно! Докладвай резултата от експеримента:-) И гледай да не си изгориш кубето, ей! Че ако тия 9V DC отидат някакси на входа на кубето не ми се мисли кво ше стане (е, може и нищо да не стане ако има съответната защита, ама по-добре не го пробвай ) Цитирай
Recommended Posts