Jump to content
Българският форум за музиканти

Супер яки Бленди


Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

http://4storing.com/free/5df5u/d3508a31064...bc911f3719.html

 

Колеги кои клавирчета подържат тези бленди и как се казват ?? Roland E 38 има ли ги , могат ли да се качат ако ги няма на тоя Roland или KORG PA 60- на него ще могат ли да се качат и ако може моля ви да ми обясните метода ??? МОЛЯ ВИ- Много е важно

Вие какво мислите за тези бленди- кефат ли ви ?? За мене тва са едни от най- яките бленди

Редактирано от selskooro
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това дето си дал линк го свиря аз и колегата, аз свиря с Yamaha DX11 а колегата с Casio CZ3000 и на двата клавира дето си писал няма да можеш да ги качиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Много ми е странно какви неща те впечатляват колега. Този звук можеш и с Kawai K1 да го докараш... tony78 просто хубаво си е докарал паралелните солови линии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

За горните клавири не знам но на моята Yamaha PSR 2000 ги докарах 1:1. Блендата, която се чува на заден фон я имам фабрична - нещо HIP HOP ала бала ама съм на работа в момента и не ми пред погледа клавира. Другата е от sqare-тата ама пак и забравих името, като и бутнах да свири през октава, сложих малко монофнично звучене с леко портаменто и евентуално вече филтрите brightness, harmonic и т.н като се бутнат става работата :thumbs_up:.

Не помня дали го записах някъде сета, че влизах в едни сайтове и наблъсках клавира с мулти падове, ритми и регистри и стана пълна какфония вътре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Square lead + френско акордеонче с повечко chorus, а свирчицата, ако не се лъжа е флейтичка, дори може би пиколо. Но колегата е прав - моделирай си блендите, които ти посочих. Доста мангалско е например reed organ или tango accordeon + square lead октава по-горе от акордеона. Няма да щадиш хорус и reverb и ако си малко по-изобретателен, може да си направиш доста по-стойностен бленд от колегата във виагра :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.