selskooro Публикувано Юли 6, 2008 Публикувано Юли 6, 2008 (Редактирано) http://4storing.com/free/5df5u/d3508a31064...bc911f3719.html Колеги кои клавирчета подържат тези бленди и как се казват ?? Roland E 38 има ли ги , могат ли да се качат ако ги няма на тоя Roland или KORG PA 60- на него ще могат ли да се качат и ако може моля ви да ми обясните метода ??? МОЛЯ ВИ- Много е важно Вие какво мислите за тези бленди- кефат ли ви ?? За мене тва са едни от най- яките бленди Редактирано Юли 6, 2008 от selskooro Цитирай
tony78 Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 Това дето си дал линк го свиря аз и колегата, аз свиря с Yamaha DX11 а колегата с Casio CZ3000 и на двата клавира дето си писал няма да можеш да ги качиш. Цитирай
selskooro Отговорено Юли 8, 2008 Автор Отговорено Юли 8, 2008 Колега от орк. Виагра ли си ??? Цитирай
NoSoul Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 ^ Много ми е странно какви неща те впечатляват колега. Този звук можеш и с Kawai K1 да го докараш... tony78 просто хубаво си е докарал паралелните солови линии. Цитирай
tony78 Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Колега от орк. Виагра ли си ??? Да от Виагра съм Цитирай
Dakata_m Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 За горните клавири не знам но на моята Yamaha PSR 2000 ги докарах 1:1. Блендата, която се чува на заден фон я имам фабрична - нещо HIP HOP ала бала ама съм на работа в момента и не ми пред погледа клавира. Другата е от sqare-тата ама пак и забравих името, като и бутнах да свири през октава, сложих малко монофнично звучене с леко портаменто и евентуално вече филтрите brightness, harmonic и т.н като се бутнат става работата . Не помня дали го записах някъде сета, че влизах в едни сайтове и наблъсках клавира с мулти падове, ритми и регистри и стана пълна какфония вътре. Цитирай
misho.d Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 Колега от орк. Виагра ли си ??? Да от Виагра съм Дайте малко виагра и на сам ;) Цитирай
ala_gin Отговорено Декември 1, 2008 Отговорено Декември 1, 2008 Square lead + френско акордеонче с повечко chorus, а свирчицата, ако не се лъжа е флейтичка, дори може би пиколо. Но колегата е прав - моделирай си блендите, които ти посочих. Доста мангалско е например reed organ или tango accordeon + square lead октава по-горе от акордеона. Няма да щадиш хорус и reverb и ако си малко по-изобретателен, може да си направиш доста по-стойностен бленд от колегата във виагра Цитирай
Recommended Posts