qillara Публикувано Ноември 17, 2004 Share Публикувано Ноември 17, 2004 кажете по ниакоя дума за тоя процесор моля ? макарче за мен всичко зависи от това към какъв звук се стремиш и дали можеш да го настроиш да излиза от процесора . но все пак ако някои е свирил с този модел моля пишете и с какжа техника сте го използвали и за какъв стил музика! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistopheles Отговорено Ноември 17, 2004 Share Отговорено Ноември 17, 2004 Беше ми попаднал за 2-3 седмици (мисля че точно този модел) но за целите ми не ме удовлетвори. Свиря black, а звука на машинката нещо не можах да го нагодя. Прекалено изчистен беше, а и choirs-a беше леко шибан Но като цяло ако няма да свириш нещо от рода на black (щото само за тва го ползвах аз лично) сигурно ще ти свърши работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ohial Ixela Отговорено Ноември 17, 2004 Share Отговорено Ноември 17, 2004 Napulno Sum Suglasen s Mephistopheles Mnoo Zavisi Ot Tva Kwo Iska6 Da Sviri6 Za Toq To4no Nz Oba4e Sum Sviril S Nqkuv Po-Nov Korg I Da Ti Kaja Ima6e Su6tiq Problem - Pri Po Tejkite Ne6ta Nikuv Go Nqma6e Ina4e Ako 6e Sviri6 AC/DC (Nedei!!!) 6ti Svu6i Rabota Az Ne Bih Si Go Vzel Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Ноември 17, 2004 Share Отговорено Ноември 17, 2004 Това е записвано с KORG AX1G - Track14 Дано ти е полезно!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Ноември 18, 2004 Share Отговорено Ноември 18, 2004 'Ми и аз съм пробвал да свиря метъл с тоя процесор, и не става. Иначе за рок е много добър, акустичния симулатор му е екстра и чистите звуци звучат много обемно. Така че - ако свириш по-леки неща, става. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Virgin_Steel Отговорено Ноември 26, 2004 Share Отговорено Ноември 26, 2004 Az svirih s nego dulgo vreme i predi sum sviril i sum mn dovolen,no samo ako se vklu4i kum Kube,ina4e otpi6ete markata KORG za centralno wklu4wane.... To4no tozi model ima mn kusuri,az tolkowa go polzwah,4e mu bqh shwanal wsi4ko!Ima golqm problem s niskite,no ako si naprai6 opredeleni nastrojki zwu4i super! A ako trqbwa da go srawnqwam ZOOM 505 I ili II bez zna4enie - MNOGO ZLE SA SPRQMO NEGO!Korg-a e na dosta po wisoko niwo a i si ima 3rd pedal,kojto mn pomaga! ----------------- btw znam 4e ne mu e tuka mqstoto ama prodavam edin takuv KORG - 150 lv,kupuvan e za 330lv,no mn otdavna.Mnogo e zapazen lepenkata na displeya ne e mahana o6te! za Kontakti drasnete na ICQ-to 106859160 ili maila: bobyroti@mail.bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts