Sturmfuhrer Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Абе я кажете подобни на тая песничка, че е наистина страшно зарибяваща (и за свирене и за пеене и за слушане)... Цитирай
jFog Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 (Редактирано) Е, то ракията си е един вид бренди... или брендито - един вид ракия Все тая как дя не го ли цедяхя през въглища абе слаб съм по темата май... ма поне тука нещата стоят така де.. то затова си има и латино испански щото там има някои много съществени разлики по принцип.. нз важното е метал да става Абе я кажете подобни на тая песничка, че е наистина страшно зарибяваща (и за свирене и за пеене и за слушане)... Ла бамба..друг култ оле да ме прощавате много съм го осрал на едно място Jineteando en mi caballo яздейки кона си Jitaneando е циганията сорка още веднъж ) Редактирано Август 1, 2005 от jFog Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 ееееее ся подробности важното е че чялостно смисъла го чатнахме! леко мяса на народна песничка (по текста) или стара градск Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Ла Бамба е известна Кажи някоя друга! Цитирай
Crimson Отговорено Август 1, 2005 Автор Отговорено Август 1, 2005 Twickle twickle little star Цитирай
vovcho Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Също и бялата текилаСъс сол че и предава вкус ВЕСЕЛБА хаха. Ех, че ми се допи даже Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Еееее песничката наистина е с много весел текс, jFog, благодаря за превода! :guitar: :guitar: Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 абе пи4ове тая гуантанамера я няма на локалния ми а незнам от къде да дърпам другаде мм.ген го затвориха вече май! помогнете ина4е превод на англииски на песента съм намерил http://www.mp3lyrics.org/j/joe-dassin/guantanamera/ първо е в оригинал на Испански,после отдолу е превода на Англииски Цитирай
jFog Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 гледям приликата между испанския и английкия е само в Гуантанамера (думатаде ) кво шъ ги прайш тия текстове дя? Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 еееееее верно ли? а аз си мислех че е превод до къде води невежеството ми ще ги пея бре на една испано-българка надявам се само да не я изгоня с моя глас на изнасилен гларус...... Цитирай
jFog Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 абе що не каза че момата български говори земи и пей Ъпсурт по шъ си на кирия Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 абе що не каза че момата български говори земи и пей Ъпсурт по шъ си на кирия хаахххахахахахаах ей тва изби рибата Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Викай Гореро да ти обясни как да пееш на момите! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 говорих с човека, и ся ще ме посвети в джадайското изкуство! Let the force be with you SturmFuhrer!!!!! Цитирай
Recommended Posts