boogerman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Ако случайно можете да отделите повече парички истината си е Morley - Bad Horsie. От колко време му се точа ама все не мога събера толкова кинти накуп Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Плюс това там ги няма тези проблеми със суича... Вай си го е измислил човека с фотоклетка и тва си е Нема да се хаби да натиска, я. Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Ако случайно можете да отделите повече парички истината си е Morley - Bad Horsie. От колко време му се точа ама все не мога събера толкова кинти накуп Прав си човече, супер яко е. Китаристът на Субтиера имаше такова и си го продаде без дори и дума да каже. Иначе бях пръв на опашката, ефектът е жесток. Цитирай
thurston Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 имам проелчето и засега ме усройва, но не свиря много на него,..не остава време от баса.има дълбочина доста прилична за евтиняк но малко е изкуствен звука, абе няма я топлината на бейбито. а това за колелцето, е -дано не се случи много скоро че все пак ми е свидна машинката, ако и пръчка да е... Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 а това за колелцето, е -дано не се случи много скоро че все пак ми е свидна машинката, ако и пръчка да е... Ами днеска се reg-на тоя мой приятел със въпросното педалче, питай го него точно к'во му се случи. Цитирай
Recommended Posts