JD Публикувано Юни 28, 2008 Share Публикувано Юни 28, 2008 (Редактирано) Записът е направен на вграденото микрофонче на лаптоп Изпято е на прима виста, т.е. има още доста какво да се желае във вокално отношение. Просто ми е интересно дали ви допада самата песничка. И на какво ви прилича? Досега има една асоциация, която доста ме поочуди - Staind Over You Редактирано Юни 28, 2008 от J D Fortune Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Юни 28, 2008 Share Отговорено Юни 28, 2008 На мен ми прилича на J D Fortune Много айляшка песничка- кефи !!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jimmy Page Отговорено Юли 8, 2008 Share Отговорено Юли 8, 2008 На мен ми прилича на J D Fortune Много айляшка песничка- кефи !!!! Всички качвате идеите си в "Putpile ",нема лошо,но като отворя линка не тръгва никаква мелодия и ми дава някаква грешка и не мога да чуя нито една песен от тоя раздел ...Хелп Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Юли 8, 2008 Share Отговорено Юли 8, 2008 Па, не лошо парчето. Пеенето има характер. Не знам на какво точно ми прилича. Може да се аранжира малко като Джетро и ще стане забавно. Много зависи какъв аранжимент ще му направиш, това имах пред вид. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Юли 8, 2008 Share Отговорено Юли 8, 2008 Браво, много добре звучи пачето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts