Delyan Публикувано Юли 30, 2005 Share Публикувано Юли 30, 2005 Тук е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 Супер е! В началото звучи абсолютно, ама абсолютно 1:1 с "Foul Body Autopsy" на Necrophagist. Същата скала, същата хармонизация. Това съвпадение ли е или нарочно си го направил така, интерпретация един вид? И в двата случая Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlado_Abroad Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 Много е здраво!Браво! Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Юли 31, 2005 Share Отговорено Юли 31, 2005 Много яко! Кефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Юли 31, 2005 Автор Share Отговорено Юли 31, 2005 Мерси за отзивите!!! @gorer, Necrophagist не съм ги слушал (сигурно пропуск от моя страна ...), тъй че съвпадението трябва да е случайно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Юли 31, 2005 Share Отговорено Юли 31, 2005 Еееххх пак ми ръчна в душицата , ми кво да кажа ... тва само Делян може да го постне ........... Няма грешка .... аз съм ти фен от тея дето са седящи все на първия ред. Много добра техника и музикалност , май скоро ще има продължение ми се струва. :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Юли 31, 2005 Автор Share Отговорено Юли 31, 2005 (Редактирано) Мерси, Роска!!! Ще гледаме да има!!! Редактирано Юли 31, 2005 от Delian Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Отговорено Юли 31, 2005 Share Отговорено Юли 31, 2005 Без да се престаравам - перфектно е !!!!! Всичките инструменти ли си ги правел на компютър(без китарата разбира се ) или не ???? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Юли 31, 2005 Автор Share Отговорено Юли 31, 2005 Мерси, Crimson! Да, но чинелките, фус и райд съм си ги семплирdл аз. Басът също аз съм го семплирал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юли 31, 2005 Share Отговорено Юли 31, 2005 Това е откъс от парчето на Necrophagist, с което намирам прилика: Save target as: http://thegorer.tripod.com/Necrophagist_example2.mp3 Ако не иска да се смъква, моля изчакай - сървърът спира за час-два при превишаване на определен лимит и после отново тръгва. Rock on! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юли 31, 2005 Share Отговорено Юли 31, 2005 (Редактирано) наистина има някои прилики но вярвам че приликите са случйни. Много е разкъртващо машала бат'Диляне п.с. това е едно от ония изпълнения които трябва да се закачат най отгоре като важно..и без право на дискусии Редактирано Юли 31, 2005 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Август 1, 2005 Автор Share Отговорено Август 1, 2005 ... ееее, jFog с този п.с. просто изби секъв рогат добитък. 10x!!! @gorer, чух го това нещо - ми dim си е dim. п.с. jFog - Делян съм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Smokejack Отговорено Август 1, 2005 Share Отговорено Август 1, 2005 Бре,бре,бре,браво бе Много яко дай още да слушаме де :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Август 1, 2005 Share Отговорено Август 1, 2005 @gorer, чух го това нещо - ми dim си е dim. Даа, и двамата се разхождате по една пътека, но няма как - тя си е утъпкана преди вас. Те даже имат парче "Diminished to Be", което е в B Diminished (Bdim). Kаламбурчета разни, puns and stuff... Rock on! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yiwigi Отговорено Август 3, 2005 Share Отговорено Август 3, 2005 Браво човек!!! Страхотно.... Много ми хареса... Единственото, което аз мога да каже като препоръка е, че според мен ако вкараш клавири на тия бързите части ще стане невероятно...ама това щото съм си прогресар П.С. Преди време имаше тук в авторска музика един Етюд! Не знам дали тогава съм го коментирал, но сега да си кажа.... това е едно от най-страхотните композиции, които съм чувал е последно време!!! Продължавай да ни радваш все така Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts