CheF Публикувано Юли 29, 2005 Публикувано Юли 29, 2005 многу ама многу як, ебаси как ме кефи тоя пичос. с много желание свири, въпреки че стилът на групата никога не ми е допадал особено с оперно насочените си вокали. сега им гледам някакво участие и адски се кефя на ухилената му физиономия. утре ще кача едно две сола на Gmail-ския акаунт. вашето мнение ? п.п. нека не разводняваме темата стова че примерно Дейв Уекъл бил по добър или техничен, разбирате нали ? Цитирай
YtseJam Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 Найтуиш са чалгата в метъла и не мога да ги понасям. Псувайте ме, колкото щете. Цитирай
Katsko Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 че са чалга,чалга са,ама правят кинти.иначе тоя пич има много гейски вид което пречи да се накефиш на иначе нелошото му свирене Цитирай
CheF Отговорено Юли 29, 2005 Автор Отговорено Юли 29, 2005 гейският му вид изобщо не ми пречи да му се кефя на свиренето, даже напротив. по принцип не харесвам като визия дългокоси,мазни,вилнеещи барабанисти. това за щастие няма никакво значение за "спортните" възможности на един музикант Цитирай
The Crow Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Jukka е пич .Не знам защо мислите ,че Nightwish са чалгата в метъла .Мен си ме кефят ,на хората които не им харесват ДГД-майтап бре ,всеки с мнението си Цитирай
AccesS Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 здрасти на всички Jukka Rule`zzz страхотен е Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 абе че найтуиш са мноу яки спор не би трябвало да има че оня барабаниста свири супер добре също обаче ръкомаха като регулировчик и тва малко ме дразни докато свири Цитирай
Icarus Отговорено Юли 30, 2005 Отговорено Юли 30, 2005 Обикновения-слушател-дето-идея-си-няма-от-барабани а.к.а. мене, се кефи на пича. И не само той от Nightwish Цитирай
CheF Отговорено Юли 31, 2005 Автор Отговорено Юли 31, 2005 обаче ръкомаха като регулировчик и тва малко ме дразни докато свири ей точно това ръкомахане му е като запазена марка и доста добре се вписва в иначе и без това креативното му свирене. абе не е кой знае колко бъкащ от техника обаче някак си му набива на очи стилът му. псецифичен е . поне аз така го виждам. като за скандинавец изобщо не свири като за техният си заклет стил .абе кефи , това е. пък найтуиш последните дни ми станаха малко по симпатични, имат доста ама доста добри и заслужаващи се да се слушат парчета Цитирай
Katsko Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 да бе,ръкомахането си е част от стила.не може без него Цитирай
Recommended Posts