anonimized_8837 Публикувано Юни 21, 2008 Публикувано Юни 21, 2008 здравейте! намерих си кремонка от ония с двете дупки и бели инлей. беше до боклука ... направо да ти се скъса сърцето. единия проблем е, че главата и е счупена. сигурно може да се залепи ново парче имитиращо формата, след като се изравни дървото, но ще стане грозновато. другото което си мисля е да се отреже цялата сегашна глава, и да се залепи нова, която да е с ключове като за електрическа китара - 3 леви 3 десни. из форума четох че някои беше направил нещо такова. с боравенето с дървен материал и лепила не съм запознат, затова се обръщам към вас. ако някои би се наел да намери парче дърво и да го залепи нека каже. С циклене, боя и нови ключове сам ще се оправя. другото е че няма магаре, само струнник - метален на който се закачат капсите на струните. дали има шанс да намеря точно такова магаре ? мерси за вниманието! Цитирай
vlex Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Здравей, дай по-добре снимки как точно е дереджето на метлата, да знаем каква работа точно ще чини реставрацията... Иначе магаре можеш да намериш, можеш да сложиш и ново - ако не се лъжа става въпрос за магаре тип ТОМ, които се продават в почти всеки магазин... Поздрави, Влад Цитирай
anonimized_8837 Отговорено Юни 22, 2008 Автор Отговорено Юни 22, 2008 за снимки ще се опитам да е скоро. мерси за информацията за магарето, Влад! Цитирай
cain Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 По описанието по горе^ мисля 4е имам същата , с метални струни вади доста тежък метал саунд (тя е "здрава")но иначе наскоро се срещнах с абсолютно същия вид счупванв на един аматъорски ФАКТОР (но си имах и откъртената част от главата) и по още по аматъорски начин си я залепих.И поне за сметка на вида си запази класа на звучене което си е доволно .Предполагам 4е твоя случай е различен но успех все пак Цитирай
anonimized_8837 Отговорено Юли 8, 2008 Автор Отговорено Юли 8, 2008 Здрасти! фотоапарат май няма от кой да зема, моя се е споминал ... се тая зех че я сканирах на едната снимка съм изсветлил цвета - обърнах внимание че грифа, и главата май са лепени от 3 масти, и счупеното е стигнало точно до лепетото място. Моля някой мераклия, който може да намери подходящо парче дърво, и разбира от лепила за помощ разбира се че ще има хонороар! Ще свърша каквото мога от работата. предлагайте как да е оправи главата на грифа? да се изчегърта, да се изравни и да се залепи парче - кръпка, или да се реже цялата глава и да се сложи изцяло нова - такъв тип: цък Цитирай
Recommended Posts